KwanYin4

Roep van de dansende kraanvogel

Je wordt geleid door de gratie van Kwan Yin, door de helende vibratie van de dansende kraanvogel die je vraagt op te houden je eigen verhalen te geloven, je oude gewoonten en patronen, en te beseffen dat zij alleen maar worden bepaald door het astrale. Er is hiervoor geen hogere waarheid dan deze. Je mag veranderingen aanbrengen! Je kunt er voor kiezen om alle gedachten, gevoelens en interpretaties van ervaringen te ontwikkelen zoals jij wilt. We kunnen ons vrijmaken van astrale gedachten, astrale ernst. Ga dansen, gebruik muziek, de natuur in om de astrale ernst los te laten en je gedachten en gevoelens vrij te maken.

 

Heb je je ooit gevoeld alsof je een ‘ander persoon’ was tijdens vakanties, of als je op reis was? Dat komt omdat je dan vrij was van de astrale ernst die je gewoonlijk ervaart tijdens je dagelijkse leven. Het astrale vlak is als lijm. Wanneer we genoeg energie stoppen in onze gedachten, emoties, onze overtuigingen en verhalen uit het verleden, die bepalen hoe we thans in het leven staan, kunnen we blijven steken in astrale ernst, niet in staat om manieren van denken los te laten en te reageren, zelfs als we dat werkelijk zouden willen. We kunnen vastzittende astrale gedachten creëren, en gedachten die verbonden zijn aan huizen, plaatsen en mensen. Wanneer we in een andere omgeving zijn, hebben we vaak de kans om nieuwe gewoontes en overtuigingen te creëren, daarom kan een vakantie of een reis zo verfrissend en inspirerend zijn. Maar soms is die niet praktisch en moeten we worden gehaald om juist nu de troebele stilstand te doorbreken van oude gedachten en gevoelens!

Wanneer we spiritueel groeien, kunnen we boven ons astrale niveau komen. Net als je de modder uit het water zeeft, zodat je je vrijer en gracieus kan bewegen zoals de Dansende Kraanvogel, wanneer we helende energie accepteren om onze psychologische programma’s te filteren, kunnen onze gedachten, gevoelens en emoties nieuwe gewoontes creëren, en patronen die meer in overeenstemming zijn met wat we graag in ons leven zouden willen ervaren. Deze gearriveerde energie kan krachtiger worden dan oude verhalen over het leven die ons niet langer ondersteunen om volgens ons spirituele inzicht te leven.

Het helen van de astrale wateren kan veel geduld eisen en het vraagt doorzettingsvermogen en toewijding om dit te bereiken. De dansende kraanvogel doet dit met dans en geluid, en ook jij wordt aangemoedigd om je te gaan bewegen, bijvoorbeeld door te gaan dansen of yoga te beoefenen, en door gewijd geluid zoals het chanten van mantra’s of helende namen van godinnen, bijvoorbeeld die van Kwan Yin, dansende kraangodin, om jouw helen te ondersteunen. Je zou intuïtief kunnen voelen dat je op een fysieke manier naar een andere plaats moet gaan. Het maken van een wandeling, of het gaan naar een ander park of naar het strand, zou je kunnen helpen. Als je al hebt gevoeld dat het nodig is dat je naar een andere plaats moet gaan, situaties in het leven moet veranderen of met nieuwe mensen in contact moet komen door wie je meer wordt geïnspireerd, dan bevestigt deze kaart deze intuïtie en moedigt je aan die veranderingen in je leven te omarmen.

Je woede geluid door de gratie van Kwan Yin, door de helende vibratie van de Roep van de Dansende Kraanvogel die je vraagt om op te houden je eigen verhalen te geloven, je oude gevoelens en patronen, en te beseffen dat zij alleen worden bepaald door het astrale. Er is hiervoor geen hogere waarheid dan deze. Je mag veranderingen aanbrengen! Je kunt er voor kiezen om alle gedachten, gevoelens en interpretaties van ervaringen te ontwikkelen zoals je wilt.

Soms worden we gezegend met goddelijke hulp, waardoor ons astrale helen sneller en gemakkelijker verloopt. Toch hebben we nog steeds onze bevestigingen nodig om onze gedachten te veranderen en oude verhalen los te laten over gevoel van eigenwaarde, overvloed, gezondheid, relaties, oordelen over onszelf of van anderen. Het is alsof we door de goddelijke zegeningen worden opgetild uit onze oude manieren van doen, totdat we zelf leren te blijven staan in onze eigen nieuwe vibratie. Er wordt je gevraagd of Zij je nu mag komen helpen. Ze kan tot je komen door middel van mediteren, in een helende sessie of in een droom. Je zou haar kunnen zien als Kraanvogelgodin, of muziek en geluid horen die je optilt naar een nieuwe vibratie. Je zou Haar leiding kunnen voelen wanneer je de drang voelt om nieuwe visies te ontwikkelen, bevestigende spreuken of mantra’s te zeggen of willen dansen of yoga doen. Stel haar in de gelegenheid een op de voor jou perfecte manier Haar goddelijke zegening en hulp te ontvangen, zodat jouw affirmaties, jouw visies ontstaan door inspirerende beelden waar je van houdt, en je keuzes van binnenkomende gegevens interpreteert als bewijs dat het Universum van je houdt en je helpt krachtiger te worden dan de hang naar je verleden.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.