KwanYin39

De drempel

Je staat op de Drempel. Je hoeft net bang te zijn voor de weg die voor je ligt. Je maakt en gewijde overgang door een karmische sluier naar een nieuw leven, een leven vol kracht, van vrede, spirituele dienst aan de mensheid en vreugde in je eigen ziel.

 

Gefeliciteerd! Je komt in een fase van een dieper gevoel van vrijheid van de ziel, een fase van vrijheid waarbij liefde over angst triomfeert. Het is een hele reis geweest. Het heeft lang geduurd en veel innerlijke kracht van je gevraagd om het licht van het goddelijke op te kunnen merken dat achter je angst verborgen zat. Je staat bijna op de karmische drempel, waardoor je je gevoelens van angst kunt veranderen in gevoelens van liefde.

Dit is een gewijde en belangrijke periode, waarin het verstandig is om jezelf te omringen met degenen die je kunnen ondersteunen in deze op liefde gebaseerde werkelijkheid. In de nabije toekomst zal je zelf in staat zijn deze vibratie vast te houden, zelfs als je je bevindt tussen mensen die angst uitstralen, en dat is nog veel beter voor jou leven, liefde en goddelijke kracht op deze planeet. Voor nu, laat de geliefde Kwan Yin je hepen in contact te komen met de schoonheid en de potentie, de liefde en de vrijmoedige, eindeloze vreugde van je eigen Hoger Zelf. Laat je niet ontmoedigen als er oude angsten naar boven komen. Je hoeft er geen waarde aan te hechten, je kunt ze gewoon met liefde bekijken en ze voorbij laten gaan. Het is gewoon je innerlijke zelf dat de vibratie loslaat dien og niet overeenstemt met onvoorwaardelijke liefde.

Soms kun je op de proef worden gesteld wanneer je op de Drempel staat. Je hoeft niet bang te zijn voor deze test, want het is een gelegenheid om je bewust te worden van je ontwikkeling en echt zeker te zijn van een vastberaden, innerlijke spirituele basis, voordat je verder gaat andere geestelijk te helpen met je werken en zijn op deze planeet. Het heeft geen zin om je voor te bereiden anderen te helpen om in plaats van angst liefde te gaan beleven, als je zelf nog in het overgangsproces zit.

Zorg dat je eerst zelf stabiel bent in deze nieuwe situatie, dan kun je vanzelf anderen op een natuurlijke manier beter helpen, heel vriendelijk, behulpzaam en moeiteloos.

En goed gedaan, geliefde! Jouw verandering wordt met veel liefde gevierd door de mensen om je heen. Denk er aan dat de enige verdediging die je ooit nodig hebt gehad, ongeacht welke angst of dreiging ook, onvoorwaardelijke liefde in je har is, die zorgt dat je medelevend en onbevangen zijn. Je bent veilig en je bent steeds sneller bereid om over de drempel te stappen. Je reis is echt een gezegende reis.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.