Kwanyin38

Tao

Tao stroomt altijd, creëert steeds nieuw leven, wijst steeds de weg en draagt oplossingen aan, en herinnert ons er altijd aan dat we op dit moment perfect zijn. Je wordt geleid om je te ontspannen en het leven te laten komen zoals het komt.

 

Geliefde, je wordt uitgenodigd voor een hogere spirituele les van de Ziel. Soms denken we dat hoger meer inspanning betekent, maar terwijl we op spiritueel gebied volwassen worden, kunnen we beter ophouden met onze pogingen om te controleren en te sturen vanuit ons beperkter vooruitzicht op de toekomst, en in plaats daarvan opener worden om te ontvangen en te worden geleid door hogere krachten, inclusief ons eigen goddelijk wezen dat een is met de Bron van alles. Dat betekent niet dat we een verloren blad worden, weggeblazen door de wind van het lot, het betekent eerder dat we worden als bamboe, sterk van binnen en in staat om met de wind mee te buigen zonder kracht te verliezen. In feite kan onze flexibiliteit een deel zijn van wat ons een krachtig instrument maakt van goddelijke creativiteit en helen.

Er zijn momenten dat Tao, het geheim van de Bron eindeloos ontvouwend, ons ten strengste roept om flexibel te zijn en op te houden met tegen de stroom in te roeien en ons in plaats daarvan te laten meevoeren. Het is het verschil tussen proberen helemaal naar de kust te zwemmen, terwijl we zelfs niet weten of we de goede kant op gaan, maar alleen maar denken dat dit zo is, aan de ene kant, en ons laten meevoeren op een kosmische golf, die ons optilt en ons neerzet op de kust (en de goede kust voor ons!), snel en gracieus.

Je zou je kunnen afvragen waarom het zo gemakkelijk is. De uitdaging is dat we niet proberen het leven te forceren zich volgens onze grillen te ontplooien, maar te groeien in het vertrouwen, met wijsheid en liefde voor onszelf en gevoel van eigenwaarde, zodat we in staat zullen zijn om ons over te geven. De weg gaat moeiteloos, maar de reis om de dingen te kunnen overgeven gaat niet altijd zonder moeite! We kunnen onze molshopen onbedoeld veranderen in bergen, en daarom wordt je dus gevraagd om de dingen nu los te laten, te ontspannen en het Leven toe te staan wat het nu doet, stromen. Het leven, Tao, is machtiger dan elk ogenschijnlijk obstakel. Tao stroomt door alle situaties en biedt natuurlijke oplossingen aan, hoe onoplosbaar die situaties ook mogen lijken. Je moet alleen maar toelaten dat het zo gebeurt.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.