KwanYin37

De lotustroon

Dezelfde wijsheid van de Lotus die de geliefde Kwan Yin en alle spirituele meesters verlicht, is het licht van de Lotus in je eigen hart, geliefde. Het kan veel moed kosten om op je eigen innerlijke licht te vertrouwen, om de troon te bestijgen van je eigen spirituele overwicht, vooral wanneer het licht van anderen om je heen krachtiger lijkt dan je eigen licht. Nu wordt je gevraagd, om in de eerste plaats te vertrouwen op deze innerlijke leiding. Heb vertrouwen in je zelf. Weet dat je goddelijk bent!

 

Er zijn momenten op het pad, dat je veel voordeel kan hebben van de hulp van anderen. Eigenlijk is dit bijna altijd her geval! Een ware spirituele meester, leraar, goeroe, gids of heler heeft dezelfde rol — je in verbinding stellen met het bewustzijn van jezelf, van je eigen innerlijk licht, zodat je je bewust kunt worden van de spirituele kracht, het overwicht en de schoonheid die je in werkelijkheid bent, dezelfde spirituele kracht, hetzelfde overwicht en dezelfde schoonheid die je in hen kunt zien en eert! Soms hebben we misschien een gids van buitenaf nodig om ons te helpen die verbinding te maken. Soms zijn we dichter bij onze eigen goddelijke wijsheid dan we bewust zijn, en dan vervallen we in de gewoonte dat we geloven dat anderen misschien beter weten wat goed voor ons is, of waar, dan we zelf doen. Soms is het uit gewoonte en aangeleerde kennis en vaardigheden, gemakkelijker het goddelijk licht in anderen te zien, dan in ons eigen hart.

Deze kaart heb je getrokken als gids, en om erop te vertrouwen dat je innerlijke leraar steeds bever wordt, dat je meer spirituele wijsheld bezit dan je voorheen had gedacht. en je er veel profijt van zult hebben om op dit moment aandacht ze geven aan de gids van je eigen hart.

Je wordt hier geleid om zorgvuldig te onderscheiden welke invloed anderen misschien op je hebben. Met je bewonderenswaardige bereidheid om je open te stellen, om te leren en te groeien, ben je zo verstandig om je onderscheidingsvermogen niet op te geven. Het geeft niet hoe wijs of machtig een leraar ook kan zijn, het is nog verstandiger en krachtiger om altijd te onderzoeken wat ze je proberen te zeggen wanneer je ze in je hart hebt gesloten. Heb je wel een goed gevoel in je hart over alle leiding die je hebt opgevolgd?

Op dit moment spreekt de Innerlijke Leraar, de Goeroe in iedereen, het goddelijke licht van Kwan Yin in je eigen hart tot je, dringt er bij je op aan om meer dan ooit te vertrouwen op je eigen goddelijke natuur. Je wordt gevraagd om de Lotustroon te bestijgen, de troon van je eigen goddelijke Ziel. Vertrouw op je moed, geliefde. Je reis leidt je naar spirituele volwassenheid en je zult moeten erkennen, dat je in je eigen hart een spirituele autoriteit bent. Ja, je kunt van anderen leren, maar houd altijd je eigen innerlijke leraar in ere, geliefde, omdat hij je eigen onberispelijke gids is, die je onvoorwaardelijk liefheeft, dat deel van jou dat zuivere Goddelijke Wijsheid is, altijd is geweest en zal zijn.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.