KwanYin37

Sterrenbloesems

Het is goed om je te herinneren dat, terwijl we allemaal op onze eigen unieke manier willen terugkeren naar goddelijke gelukzaligheid en waarheid, je genoeg vrienden hebt die onvoorwaardelijk van je houden en je graag willen helpen je weg te vinden op een manier die je het minste doet lijden en je de grootste vreugde geeft. Wanneer je hulp toelaat, help je anderen ook. Het is een spiraal van ondersteuning en liefde die zich nu graag meer met jou wil verbinden.

 

De energie van een groep is sterk. Wanneer deze bewust wordt gebruikt, kan dit je op dezelfde manier helpen wanneer je iets moet doen, het geeft niet wat. Vele handen maken licht werk, volgens het gezegde. Maar vele handen maken dat werk ook licht! Jouw energie kan de energie van anderen in een groep voeden en groter laten worden, omdat je een groot gevoel van liefde in je hebt.

Meer dan tweeduizend jaar geleden verwezen de oude Chinezen naar de Plejaden als de Sterrenbloesems. Deze zeven stervormige zusters werken samen als een groep van hoger bewustzijn, om grote liefde en licht op deze planeet te laten schijnen, en ze kunnen jou nu helpen om het licht van de groep waarbij je bent betrokken, te ontdekken.

Het is goed om contact op te nemen met anderen die het hart op de goede plaats hebben, en die de kwaliteit van jouw leven verbeteren, om door die anderen te worden begeleid en hen te ondersteunen, en je wordt nu geleid om dit juist nu meer in je leven te laten gebeuren. Een belangrijk deel van groei is, het alleen doen van de dingen. Dit kan uitermate krachtig zijn, maar soms is de energie van een groep ook een belangrijk deel van je spirituele groei, en je wordt aangemoedigd om te mediteren, te bidden en te chanten met anderen, en met leefgemeenschappen waar je hart naar uit gaan.

Soms hebben spiritueel meer gevorderde zielen onbewust het gevoel dat zij zelf de groepsenergie moeten dragen. Je wordt geluid om afstand te nemen van elke buitensporige verantwoordelijkheid om op een natuurlijke manier samen te worden en misschien zelfs de leiding van de groep op je te nemen, meer met een gevoel van liefde dan het voelt als een last, en jezelf toe te staan het gevoel te krijgen dat je wordt opgetild, je steentje bijdraagt en liefde geeft aan de groepen en gemeenschappen die je hebt uitgekozen. De Sterrenbloesems weten dat groepsenergie geven en nemen betekent, en dat wanneer we onszelf toestaan om tot vloei te komen, de groep ook meer energie kan krijgen en kan groeien.

Je wordt nu geleid om je betrokkenheid met de groepsenergie meer in evenwicht te brengen, zodat je meer dan genoeg tijd hebt om alleen te zijn, jezelf te leren kennen als een uniek goddelijk wezen en op het geestelijke vlak de groepsenergie voelt, die een beroep doet op jouw spirituele gids die onvoorwaardelijk van je houdt, en met de groepsenergie op het fysieke vlak zorgt de groep voor jou en houdt van je op een manier die voor jou goed voelt.

Deze kaart betekent ook dat je een beroep kunt doen op de energie van de sterren, die je onvoorwaardelijk liefhebben en ondersteunen, en de verschijning van de Sterrenbloesems geeft aan, dat je een verbinding hebt met een andere geest die ervoor kan zorgen dat je tot een hoger trillend bewustzijn van de sterren komt, zoals dat van de Plejaden.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.