KwanYin36

De sluierdans

Je verkeert in een situatie in je leven dit op het punt staat te worden onthuld om meer duidelijkheid te geven. Het is net als drijfzand, het beeld is anders dan het leek, het wordt duidelijker. Deze duidelijkheid zal een grote opluchting voor je zijn en je intuïtie bevestigen. Heb geduld en laat de onthulling op het juiste moment voor jou gebeuren.

 

Vaak is hetgeen we denken slechts een klein stukje van het grotere geheel. Met wat meer informatie kan de waarheid, waarvan we denken dat die echt is, veranderen — soms op een dramatische manier — en een totaal andere werkelijkheid onthullen. Soms verbeelden we ons echt dat een situatie, een persoon of een plek , waarvan we op dat moment denken dat dat het is om, na enige tijd en ontwikkelingen die hebben plaats gevonden, te ontdekken dat het niet helemaal zo is. Er gebeurt op dir moment iets belangrijks in je leven dat zich nog ontwikkelt en waarvan je je nog helemaal bewust moet worden. Het is goed om geduldig te zijn en nieuwsgierig, en te vertrouwen op de ontwikkelingen die je nu voelt. Zet de dingen niet overhaast in beweging om structuur aan te brengen en zelfs de dingen concreet te maken, totdat je de kans hebt gehad om de situatie of het proces duidelijker voor je te zien. Er komt binnenkort een tijd, dat je zult beseffen dat de gracieuze kosmische dans van Kwan Yin is begonnen en ze de sluier heeft opgelicht. Op dat moment zul je beseffen dat je de dingen helderder en beter kunt zien dan voorheen.

Alleen dan zal het ondernemen van de juiste actie, of geen actie, duidelijk voor je zijn. Eerder pogingen proberen te doen of situaties creëren, zal er niet voor zorgen dat het oplichten van de sluier sneller gaat. Heb geduld en vertrouw, geliefde. De goddelijke, gracieuze dans van Kwan Yin zal dit deel van je leven raken en je helderheid schenken. Luister met heel je hart naar de muziek van haar dans.

Deze kaart is ook een bevestiging dat iets wat je onlangs hebt opgemerkt, of spoedig zult opmerken, juist is. Dit kan een verrassing zijn geweest, een shock of iets dat je moeite heeft gekost, en misschien voel je je nog niet helemaal gemakkelijk over de gevolgen daarvan en twijfel je aan de juistheid van je visie. Wees geduldig en gun jezelf de tijd om aan de nieuwe waarheden te wennen die je nu worden onthuld. De gracieuze dans van Kwan Yin onthult niet alleen, maar toont je ook de mogelijkheid en de oplossing.

 

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.