KwanYin35

Het boek der veranderingen

Net zoals een mooie maar ongebruikelijke melodie, ontvouwt zich het goddelijke plan in je leven, ofschoon het niet altijd voorspelbaar is! Kwan Yin leidt je in de juiste richting. Ook al begrijp je niet helemaal wat er nu in je leven gebeurt, laat Kwan Yin je zegenen met het vertrouwen in de ontwikkeling van je eigen goddelijke pad. Het Boek der Veranderingen werkt altijd, helpt ons onze weg te vinden. Je neemt alleen maar een slimmere route naar je bestemming!

 

Soms zijn er situaties of omstandigheden die ons lijken weg te voeren van ons gewenste doel, of de vraag oproepen, of we de dingen in eigen hand moeten nemen om de door ons gewenste manifestatie te krijgen. Zelfs als we niet begrijpen waarom iets nu juist op deze manier gebeurt, met geduld en ondervinding wordt de wijsheid en het nut van een situatie vaak onthuld en kunnen we de manier bewonderen waarop we werden geholpen door het werk van een Hogere Intellectuele macht, die wie op dat moment niet begrepen.

Net zoals een ervaren gids op een bergtop, is Kwan Yin het pad gedurende vele levens overgestoken om te komen tot haar verlichte en meelevende staat. Ze is heel verstandig en ze zegent je met haar gratie, zelfs wanneer die gratie een donkere wolk lijkt te zijn, een uitstel, een onverwachte teleurstelling, of zelfs een mooie nieuwe gelegenheid in een andere richting! Ze kan je helpen valkuilen te vermijden, die je niet hoeft tegen te komen wanneer je op haar leiding vertrouwt. Zij kan het Boek der Veranderingen lezen en het Goddelijke Plan begrijpen dat zich via jouw ontvouwt, en je helpen je Goddelijke Pad met de minste strijd te gaan.

Er wordt je gevraagd om vertrouwen te hebben en de situaties die zich nu in je leven ontwikkelen te laten gebeuren. Als zich vertragingen voordoen, forceer de dingen dan niet, laat het gebeuren en het komt vanzelf goed als je je er zo min mogelijk mee bemoeit. Je hoek een ander geen misbruik van je te laten maken, ook hoef je je niet in te houden om jouw waarheid of jouw gevoelens te uiten over wat er gebeurt. Want, je wordt geleid om vertrouwen te hebben in wat er nu ook lijkt te gebeuren, deze omweg of onverwachte situatie is een zegen van het Goddelijke Plan, bevestigd door Kwan Yin, die je helpt onnodige problemen die zich later voordoen te vermijden, omdat ze de richting van je leven verandert en je nu helpt om met meer gratie verder te gaan op je Goddelijke Pad.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.