KwanYin34

De amaryllis luit

Je hebt een overwinning behaald, een overwinning op het verleden en de Amaryllisluit klinkt door iedere cel van je wezen, kondigt je groeiende vibratie aan terwijl je angst opnieuw achter je laat. Eigenlijk verteld de Luit je dat je snel en spiritueel groeit, je ontgroeit op die manier zelfs meer je oude leven. Wanneer je vibraties veranderen, verandert je leven ook. Dat is natuurlijk. Het is veilig en goed voor je, om datgene wat niet langer goed voor je voelt, los te laten, hoe belangrijk het ook voor je was in je oude leven, het zou niet dezelfde plek kunnen hebben in je nieuwe leven.

 

Net zoals een muziekinstrument hoger en lager kan spelen, zo wordt je eigen vibratie verfijnd terwijl je spiritueel zo snel groeit. Dat is schitterend! Wees moedig terwijl je erop vertrouwt dat het goed is, je wordt inderdaad spiritueel aangemoedigd dat je je vibratie hoger mag laten worden, zelfs als het soms betekent dat je mensen, plaatsen, situaties en dingen verlaat. Sommige mensen en situaties zullen op gelijk niveau met je meegroeien, anderen zul je ontmoeten in de volgende opwaartse spiraal van je bewustzijn en je levenspad dat zich ontvouwt, terwijl weer anderen je zullen neerhalen, en die zul je dan moeten laten gaan zodat zij hun eigen bestemming kunnen bepalen volgens hun eigen keuze en timing.

Hoe meer je jezelf toestaat om hoger te komen, om zegevierend te verschijnen na je reis van angst naar vrede, des te meer voordeel zul je kunnen ondervinden van de hogere bestemming in je leven die zich snel ontwikkelt. De Amaryllis luit brengt je omhoog naar de trilling van je eigen ziel. Dit helende instrument van de Goddelijke Moedergodin Kwan Yin weerklinkt in al je cellen, en helpt je de trilling naar vrede te verhogen. Je zult het effect van de Amaryllis luit voelen als je voelt dat je wat meer wilt letten op wat je inneemt en wat de positieve of negatieve invloed hiervan is. Dit kan voedsel zijn, maar het kunnen ook relaties of energieën zijn, wat je ziet of wat je leest en muziek, omgeving en emotionele neigingen in bepaalde vriendschappen, of werkomgeving. Dit vereist geen stringente of fanatieke benaderingen, maar de luit opent je voor een groter bewustzijn hoe je het beste je eigen vibratie kan verhogen.

Je hoeft geen dramatische veranderingen te maken voor een dramatisch effect! Zelfs een kleine verandering, zoals niet roddelen, kiezen om je niet bezig te houden met argumenten die niet opbouwend zijn, kan al een wereld van verschil maken. Kiezen om meer te lachen, vriendelijker te zijn voor jezelf en anderen, niet over je heen laten lopen en standvastig zijn en met plezier aan je eigen behoeften tegemoetkomen, zijn ook manieren om je vibraties te verhogen. Chanten, mediteren en dansen kunnen ook helpen, laat de Amaryllis luit klinken en je leiden naar de mooiste en plezierigste manieren om je vibratie hoger te laten worden! Denk er aan dat wat werkt voor een ander, niet voor jou hoeft te werken, want het is een experiment, en daarbij een leuk experiment.

Wanneer je deze kaart hebt getrokken samen met de dochter van de Feniks, dan betekent het dat je in een gevorderd stadium bent van je spirituele initiatieproces en dat het gaan door die poort van initiatie erg dichtbij is, als je die al niet hebt gedaan. Blijf trouw aan je spirituele principes, geliefde, want je spirituele overwinning zal werkelijk groot zijn.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.