KwanYin33

De tien zusters van licht

Je bent een verlichte geest en bent op veel manieren geïncarneerd, je hebt je licht op veel manieren laten schijnen. Je ziel heeft in voorbije levens veel vaardigheden geleerd, mogelijkheden en talenten ontwikkeld. Dit leven is een leven dat wordt toegevoegd, in de zin dat je geest krachten bundelt die in vele levens zijn ontwikkeld en als één kracht tot uitdrukking komt. Het is als het aantrekken van de kracht van de tien zusters, of liever het betrekken ervan in je eigen leven. Wees voorbereid om te groeien en te schitteren, geliefde.

 

Het Hoger Zelf wil graag de wijsheid die het tijdens veel ervaringen en in veel levens heeft opgedaan tot een geheel samenvoegen, zodat er niets verloren gaat en het allemaal waardevoller wordt. Je verkeert nu in een proces dat je spiritualiteit zich op het geestelijk vlak vormt en tot een geheel wordt. Dat betekent dat vaardigheden en mogelijkheden die je nauwelijks bewust herkent, nu duidelijker voor je worden. Je zou kunnen ontdekken dat je dingen weer uit verschillende tradities waarvan je je niet herinnert dat je ze ooit hebt geleerd. Je kunt je vreemd genoeg aangetrokken voelen om verschillende manier van helen te gaan bestuderen , of bij voorbeeld een vechtsport, alleen al om te ontdekken dat het je ergens bekend voorkomt.

Wees geduldig, stel je open en vertrouw op deze reis. Het is een intense tijd van spirituele groei, omdat er in het integreren altijd oude, pijnlijke kwesties zijn verborgen die je niet langer van dienst zijn. Het is goed om deze los te laten. Er wordt je gevraagd om de vaardigheden die je in een vorige leven hebt opgedaan, in je huidige leven te stimuleren, zelfs als je je hiervan niet helemaal bewust bent, door pijn los te laten met je ademhaling, uit je hartchakra en overal elders in je lichaam of energieveld, waarvan je intuïtief voelt dat je dit moet doen. Uit de ruimte die je op deze manier hebt gecreëerd, zal het licht van je geest schijnen, en het licht van incarnaties uit het verleden, inclusief talenten en bekwaamheden die je toen hebt omwikkeld, zal nu door jou schijnen.

Deze kaart geeft ook aan, dat iets of iemand uit het verleden veel invloed heeft op je huidige leven. Dat is goed, noch slecht. Het helpt je om op een ondersteunende, of uitdagende manier sterker te worden. Deze verbintenis met het verleden kan zich voordoen in de vorm van een leraar, een relatie of een theorie. Deze situatie kan zich vanzelf oplossen wanneer je de les ter harte neemt, een relatie beëindigt, of een nieuwe relatie in je leven accepteert, of zelfs een denkwijze of leerstelling loslaat, zodat je je bewust nieuwe gedachten eigen kunt maken die je helpen de wijsheid te verkrijgen die je nodig hebt om te groeien in deze bijzondere fase van je reis. Dit kan heel erg verschillen van wat je een paar jaar, of zelfs een paar maanden geleden nodig had, en dat is goed. Het is aan jou om te vertrouwen op wat je hart je ingeeft en te ontdekken wat voor jou geldt. Denk er aan dat je een bent met de Eeuwige en dat die veel gezichten heeft, net zoals de tien zusters van licht heb jij ook verschillende bekwaamheden en talenten, en kun je ervan genieten dat ze nu naar je terugkeren, en dat de integratie en het helen van een manier van leven uit het verleden nu ook op een nieuwe manier tot uitdrukking komt.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.