KwanYin32

Tai Chi-houding

Je energieveld wordt sterker, er stroomt meer spirituele elektriciteit door je wezen. Neem de tijd om goed voor je de zenuwgestel te zorgen terwijl dit zich aanpast, en wees aardig voor jezelf terwijl je je aanpast aan de spirituele invloed die op meerdere vlakken steeds groter wordt, en die impact heeft op wat je zegt, wat je denkt en wat je doet.

 

Het hebben van een groot energieveld betekent niet noodzakelijk dat je een groot gevoel van bewustzijn hebt, maar wanneer je je heel goed bewust bent van de dingen en een mooi licht bent, dan kan het helderder schijnen naar een groter energieveld. Wat je ook in je hebt, een groter energieveld zal het met nog meer animo onthullen!

Je bent een bijzonder licht en de elegantie, schoonheid en verfijning van dit licht wil zich duidelijker laten zien aan de wereld, zodat anderen er beter van kunnen worden en hun inzicht ook kunnen verfijnen. Je kunt anderen helpen door ze de kracht van fatsoen te leren, het is niet nodig om dit te forceren, maar die voorkomendheid kan de meeste helende en krachtige balsem zijn die er is. Om dit nu vaker te laten gebeuren groeit je energieveld. Het is alsof je een grotere lamp hebt waarmee je je licht kunt laten schijnen, zodat het meer zichtbaar wordt. Terwijl je energieveld groter wordt, krijgen je woorden en gedachten meer invloed. Net zoals het gewend raken aan het rijden in een auto met een krachtiger motor, neem er de tijd voor en wees voorzichtig omdat je de impact beseft die je daden en gedachten op de wereld zullen hebben. Je hoeft je er geen zorgen over te maken, je moet het gevoel in je hart volgen en er op vertrouwen dat je wil en je invloed op de wereld zich overgeven aan het gevoel van je hart, waar je eigen Kwan Yin-natuur je compassie zal ingeven en je de juiste dingen laat doen.

Laat je energieveld blijven groeien door te chanten, mediteren, energiewerk en helen, of iets anders dat intuïtief goed voelt. Deze kaart geeft aan dat je groeit en dat het nodig is dat dit nu gebeurt zodat je werk in dit leven op de beste manier kunt doen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.