KwanYin31

Spelende wilgenvrouw

De snelle vingers van de wilgenvrouw helen je op vriendelijke manier, en zorgen nu voor vergeving en het loslaten van oud zeer. Laat haar vingers gracieus over de snaren gaan en elk verdriet wegvegen, en de pijn uit je hart en je ziel. Jouw tijd voor innerlijke vrijheid komt eraan, en de reinigende droefheid en het helen van vergeving is nu de weg naar die grotere vrijheid. Je verdient deze vrijheid en je bent zachtjesaan bereid om dit jezelf cadeau te doen met de hulp van Kwan Yin.

 

Vergeving is een manier om je vibratie te verhogen door je te ontdoen van oude energieën die je uitputten en weerhouden om gebruik te maken van alle kracht waar je nu over kan beschikken. Het is een kans jezelf te bevrijden van lijden en jezelf de gelegenheid te geven om iets te doen. De Spelende Wilgenvrouw begeleidt je nu, om anderen en jezelf alles met overtuiging te vergeven. Je kunt je heel goed bewust zijn van je eigen behoefte aan vergeving, of dit kan als een verrassing bij je opkomen, in dit geval moet je je openstellen om de waarheid te horen over wie of wat er moet worden vergeven en losgelaten volgens de Wilgenvrouw, en vanuit diep in je eigen hart. Het kan een klein incident zijn uit je kindertijd of een belangrijke ervaring die je naast je hebt neergelegd in een poging verder te kunnen gaan met je leven. Deze manier van doen is bewonderenswaardig geweest, maar er komt altijd een moment dat je ermee wordt geconfronteerd, je moet vergeven en moet verder gaan, niet alleen in gedachten, maar ook in het echt.

Deze kaart geeft aan dat je anderen aan het vergeven bent, en dat je er ook aan moet denken jezelf te vergeven dat je humaan bent en er behoefte aan hebt te leren en te groeien, net zoals iedereen. Je hoeft niet perfect te zijn en soms, wanneer we onszelf vergeven, kunnen we ook anderen het beste vergeven. We lijden minder onder scherpe oordelen die ons geen goed gevoel in ons hart geven en onze geestkracht uitputten. In plaats daarvan ervaren we meer vriendelijkheid, zoete koestering van de Spelende Wilgenvrouw Kwan Yin, door haar vergeving en healing, en genieten van meer vrede in onze geest. Vergeving is een krachtige spirituele oefening die je helpt je los te maken van de energetische kringen van mensen, plaatsen, situaties en herinneringen die op dit ogenblik je kracht ontnemen en je spirituele groei vertragen, en de fysieke manifestatie van je hartenwens en het doel van je geest. Je groeit nu spiritueel, en je hebt nu je kracht nodig om dit proces te voeden.

Net zoals het surfen op een golf, sta je op het punt om te worden opgetild, dus vergeef oprecht en verstandig, en weet dat dit niet betekent dat er in de toekomst geen misbruik van je word gemaakt. Het betekent dat je er klaar voor bent om op dit moment in je kracht te zijn, je hebt compassie en staat het Universum toe om richting te geven aan het leren van elk wezen op deze planeet, je laat wraakgedachten los en je bevrijdt jezelf van het verleden.
Wat hier staat zou je ook kunnen vertalen naar: bekijk de en reageer op de wereld en haar mensen vanuit liefde. Niet vanuit een angst of de gewoonte om te oordelen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline