KwanYin30

Zijden draden spinnen

Voor het maken van kostbare zijde moeten de draden worden gesorteerd, de gebroken draden moet eruit worden gehaald en de kostbare zuivere draden blijven dan over. Je staat aan het begin van een nieuwe periode geliefde en het is tijd om toe te laten wat kostbaarder en zuiverder is, wat je met je mee wilt nemen de toekomst in, wat je wilt blijven doen, en loslaten wat niet in overeenstemming is met je ware gevoelens. Soms moeten we onszelf helpen toegang te krijgen tot het nieuwe door het loslaten van oude geloften, ouder emotionele patronen en een beroep te doen op de wijsheid en talenten uit vorige levens. Je wordt geleid om deze healing nu te aanvaarden.

 

Jouw verleden doet een beroep op je. Het roept je om te worden opgehelderd, te worden losgelaten en omwille van de schoonheid en de kracht van het verleden nu in het heden als winnaar te voorschijn te komen, geweven tot kostbare, zeldzame zijde. Alle ervaringen, fouten, avonturen en successen uit je verleden en andere mensenlevens hebben je Ziel meer dan genoeg stof gegeven om lering uit te trekken, als fijne zijden draden die worden geweven tot een mooie stof. Je ziel oest bewust groeien, in licht, met kracht en in liefde, om haar te laten zijn waar ze nu si. Kwan Yin leidt je nu om te beseffen dat je je niet voor je verleden hoeft te schamen, zelfs de ergste fouten waarvoor je jezelf of anderen misschien hebt veroordeeld, zijn mogelijkheden geweest om in liefde te groeien. De kostbare zijde kon niet worden gemaakt zonder de cocon die de zijderups gesponnen heeft van de zuivere dragen. Zo heb jij ook iets echt moois kunnen maken van de ervaringen in je leven, zelfs van de ervaringen die je niet langen als herinneringen of littekens bij je wilt houden.

Er komt een tijd dat je de zuivere draad moet uithalen en datgene wat niet bereikbaar is opzij moet leggen. Je hebt nu het punt bereikt, geliefde, dat je moet kiezen om ouder emotionele bagage achter je te laten en de geschenken en vaardigheden, wijsheid en talenten die je gedurende lange perioden in je leven hebt ontwikkeld, mee te nemen zodat je een nieuwe periode kunt ingaan die je vraagt om voorwaarts te gaan.
Soms kan dat helemaal niet vertrouwd aanvoelen en ons een beetje ongerust maken omdat e ons niet kunnen vasthouden aan de oude emotionele of gedragspatronen als we verder gaan in het leven. Toch hoef je niet bang te zijn voor dit proces, omdat wanneer je het oude loslaat er zich van binnenuit iets moois en nieuws vormt. Er ontstaan nieuwe emoties, er doen zich nieuwe dingen voor, ontstaan uit ervaringen uit het verleden, maar die je niet belemmeren. Kwan Yin, meesteres in het spinnen van spirituele zijde, staat je bij en het proces en meer in staat om je goddelijke zelf te zijn in je hele manier van leven.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.