KwanYin29

De fluittoon

Onderscheidingsvermogen stelt je in staat om de keuzes te maken die overeenkomen met je spirituele bedoelingen. Net zoals het geluid van de fluit overal luid en duidelijk doorheen klinkt, zo stelt je onderscheidingsvermogen je ook in staat om trouw te blijven aan je waarden en je spirituele bestemming, en laat je je niet in verwarring brengen.

 

Wanneer je spiritueel wilt groeien door liefde, vreugde, vrede en overvloed, dan helpt het onderscheid te maken tussen hogere en lagere vibraties. Het is wijs om al het leven te accepteren, en mensen of situaties niet als goed of slecht te beoordelen. Sommige situaties zijn minder prettig dan andere en toch kan een uitdaging soms leiden tot grote groei en meer kansen, en een zegen worden. Onderscheiden is niet hetzelfde als oordelen. Het maakt dingen niet beter of slechter dan andere. Als we van plan zijn om te groeien door vreugde en avontuur, liever dan door angst of lijden, dan kunnen we ons onderscheidingsvermogen gebruiken. We zullen eerder kiezen voor gevoelens van opgewektheid, dan voor beperktheid en uitgeput raken. Onderscheid is nodig in alle fasen van het leven, zowel op fysiek als spiritueel gebied. Van de manier van leven die we kiezen, tot de mensen met wie we willen omgaan, of de manier waarop we de meeste tijd willen doorbrengen. Net zoals het geluid van de fluit overal doorheen klinkt, laat onderscheid illusies in stukjes uiteenvallen, brengt de waarheid aan het licht, en komt tot de kern van de zaak.

Je onderscheidingsvermogen groeit en je bent tot het grootste onderscheidingsvermogen in staat wanneer je luistert naar je hart, en je angst en schaamte los kunt laten, die je waarnemingsvermogen kunnen vertroebelen. Je hebt deze kaart gekozen, omdat je de behoefte hebt om een situatie in je leven vanuit je hart te bezien. Kwan Yin heeft de volgende boodschap voor je: “Wees niet bang om op je eigen inzicht te vertrouwen, geliefde, het zal je helpen om jouw waarheden te leven en goed te zorgen voor je eigen geest.” Zeg hardop: “Ik geef mezelf de permissie om de keuzes te maken waarvan ik voel dat ze op een lijn staan met dat ik het liefste wil. Ik vergeef mezelf de tijden dat ik niet de keuze heb gemaakt voor mijn diepste wensen. Ik vergeef anderen. Ik maak nu keuzes die mij in staat stellen het leven te creëren dat ik het liefste wil.”

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.