KwanYin28

Zusters van de rijzende zon

Je bent heel creatief en je hebt het in je om het bewustzijn op deze planeet groter laten worden met je creatieve projecten, je werk, dromen en hobby´s. De kracht van het samenwerken, kiezen voor samenwerking bij gezamenlijke projecten zorgt er voor dat er synergie ontstaat, waardoor je sterker wordt en groter wordt dan de som van de afzonderlijke delen, en dat roept om grote kosmische hulp en macht! Je wordt geleid om open te blijven staan voor andere zielen die met je willen samenwerken. Net zoals de Zusters van de Rijzende Zon die voor veel energie zorgen om de mensheid te helpen bij hun gezamenlijke inspanningen, wanneer je dit op een lijn plaatst met de inspanning van de groep, kan er veel moois groeien.

 

Een belangrijk deel van de spirituele reis is, leren wie je bent en hoe je werkt, en vaak alleen werken kan je hierbij helpen. Toch zijn er tijden dat je sterk genoeg moet zijn om met anderen samen te werken zonder jezelf te verliezen of je creativiteit. Er wordt je nu voorgesteld om te gaan samenwerken, om jezelf toe te staan je horizon te verbreden, meer mensen te ontmoeten, je ideeën met anderen te delen en meer plezier te hebben!

Je kunt met spirituele gidsen gaan samenwerken, of met geïncarneerde zielen die nu in de vorm van collega´s, vrienden of helpers in je leven komen. Vertrouw op je intuïtie en wees kritisch over wat je accepteert en wat je voorbij laat gaan, er zullen zich meer dan genoeg gelegenheden aanbieden als je er voor openstaat, maar heb genoeg vertrouwen in jezelf om de sprong te nemen en de kans te wagen om je hand uit te steken of aanbiedingen te accepteren om samen te werken.

De Zusters van de Rijzende Zon weten dat het licht sterker kan worden wanneer je met anderen samenwerkt bij creatieve projecten, en je de verschillende kanten van het goddelijke in ieder project kan laten zien, dit maakt het mooier dan wanneer je alleen jouw smaak laat gelden.

Deze kaart betekent ook dat je trouw aan jezelf moet blijven wanneer je probeert met anderen samen te werken. Je kunt worstelen met een compromis of trouw blijven aan jezelf en de manier waarop je je werk doet. Je hoeft geen compromis te sluiten, je moet respect hebben voor je eigen grenzen en voor die van anderen, en erop vertrouwen dat wanneer het de bedoeling is dat je samenwerkt, je een manier zult ontdekken dat je niet elkaars concurrent bent, maar elkaar aanvult (en elkaar misschien ook complimenteert!) zodat jullie allemaal samen kunnen schitteren. De Zusters van de Rijzende Zon vertellen je nu de manier te ontdekken om jezelf niet weg te cijferen in de samenwerking met anderen, maar samen ieder meer zichzelf te durven zijn.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.