KwanYin26

Schitterende lotus

Er zijn momenten dat het verstandig is om bescheiden te zijn, totdat je je innerlijke kracht ontdekt en je je sterk genoeg voelt om je gedachten, gevoelens en overtuigingen zonder weifelen te delen, zelfs wanneer je door een ander wordt uitgedaagd. Op andere momenten hebben wij zelf en anderen er voordeel van wanneer we een risico nemen en de innerlijke lotusbloem van onze ware Zelf laten schitteren, zodat deze voor iedereen waarneembaar is.

 

Heb je je verborgen gehouden in de spirituele kast, geliefde? Soms is het verstandig om je gedachten en gevoelens over spirituele overtuigingen en andere persoonlijke aangelegenheden nog niet met anderen te delen, totdat je ze in je eigen gedachten helderder hebt. Er zijn echter ook tijden dat wanneer je je diepste waarheden verbergt voor de wereld, dit je niet langer zal beschermen maar je eigenlijk weerhoudt van het leven van je goddelijke doel, het laten schijnen van je lotuslicht van je eigen ziel en het bewandelen van jouw pad in de wereld.

Dat betekent niet dat je een grote aankondiging moet doen (tenzij je voelt dat je dit moet doen) maar het suggereert dat er iets in je is dat je met een ander kunt delen, of meer open kunt zijn over wat er in het algemeen in je leven gebeurt. Het kan een gesprek zijn met iemand je die aardig vindt over een aantal gevoelens die van betekenis zijn en die je voor jezelf hebt gehouden, of je begint meer open te worden over je eigen overtuigingen en je bekwaamheden.

Wanneer je je energie eenmaal kenbaar hebt gemaakt, dan trek je automatisch gelijkgestemde zielen aan in je leven. Maak je geen zorgen dat anderen lijken te worden uitgedaagd of bedreigd door jouw overtuigingen. Ze hoeven niet dezelfde overtuiging als jij te hebben, zodat jij (en zij) veilig en geliefd zijn en op het Spirituele Pad (dat uniek is voor ons allemaal). Jij en anderen kunnen er veel voordeel van hebben wanneer je getrouwd bent aan wat je in je hart voelt en je tegelijkertijd open staat voor het feit dat zij hun eigen waarheden zullen hebben, die van de jouwe kunnen verschillen., dat is nu eenmaal zo. Je hoeft anderen er niet van te overtuigen of zelf van iets te worden overtuigd, je hoeft alleen maar naar je eigen hart te luisteren.

Als er iets is dat je voor jezelf hebt gehouden, dan moet je doen wat je hart je ingeeft wanneer het het juiste moment is, en de beste manier, om het met anderen te delen. Laat het licht van de lotus van je eigen hart, je eigen ziel, je eigen innerlijke waarheden openlijk schijnen, geliefde. Wees aardig voor jezelf en weet dat je het recht hebt om op deze planeet te zijn met je eigen waarheid en dat wat het antwoord ook is, een bevestigend en liefdevol antwoord of een ongemakkelijk antwoord, jouw waarheid dient een groter goed. Vertrouw op de kracht van het licht van de lotus dat schijnt. Dat is sterker dan angst of twijfel. Jet zal jouw weg nog sterker verlichten op je spirituele pad van vrede, doelstelling en kracht.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.