KwanYin25

Heilige rivier Yangtze

De heilige Yangtze-rivier stroomt altijd en verandert steeds. Net zoals de rivier stroomt en van loop verandert, ontwikkel jij je ook op je geestelijk pad. Sluiers en schilden die eens het licht van je geest bedekten, worden nu weggewassen. Het gereinigd worden doorgewijd water, geeft op een speciale manier aan datje emotionele leven, en de richting die je leven aanneemt, wordt gezuiverd en geheeld. Veranderingen in de energiestroom binnenin je en in het momentum van je levenspad worden duidelijke zichtbaar. Dat is opwindend! Je groeit en verandert, en spoedig zullen de omstandigheden in je leven een reflectie zijn van je innerlijke ontwikkeling.

 

De Heilige Rivier Yangtze, mee de genoegens van de geliefde Kwan Yin, verandert altijd op een subtiele manier van loop, stroom en groei. Net zoals de Heilige Rivier, verander jij ook geliefde. Je leven verandert op een subtiele manier, of misschien nu op een heel duidelijke manier. Je wordt aangemoedigd het natuurlijke proces van deze gang van zaken te vertrouwen en het in jou te laten gebeuren en in je manier van leven.

De Heilige Yangtze-rivier is een verlengstuk van de geestelijke leiding van de Goddelijke Moeder, haar hand die ze naar je geest uitstrekt en je leidt naar je hoogste bestemming. Ze helpe je het Hoger Zelf los te maken van elke onzuiverheid die het niet langer nodig heeft. Door dat te doen, kun je een tijdje je geest met rust laten en zelf een detox kuur doen. Het ontgiften kan emoties aan de oppervlakte brengen, onverklaarbare smart of lichamelijke pijn, om onverklaarbare reden een gevoel van vermoeidheid en de behoefte aan rust, of het gevoel geven dat je vaker moet mediteren, een healing moet doen, in zee moet gaan zwemmen, een yogacursus moet doen, of zelfs je manier van eten en slapen veranderen.

Dit zijn natuurlijke, intuïtieve impulsen die bevestigen dat je geest een reinigingsproces ondergaat, omdat het zich op het fysieke vlak uit in meer zuiverheid. Kwan Yin spreekt nu als de Geest van de Heilige Rivier Yangtze en leidt je om aardig voor jezelf te zijn gedurende deze veranderingen, en je innerlijke leiding te eren als je innerlijke licht dat nu sterker wordt. Vertrouw op de veranderingen van de Heilige Rivier die nu door je leven stromen. Je kunt bemerken, dat men zelfs meer rot je uitstraling wordt aangetrokken gedurende deze tijd, en tijdens de periode die volgt als uitkomst van deze verandering van gedachten. Je voelt je lichter en zonder de oude sluiers die je innerlijk bedekten, kun je helderder over de dingen denken dan ooit tevoren. Sommige mensen zullen worden aangetrokken door deze veranderingen in jou en je relaties zullen groeien en beter worden. Sommigen kunnen bang zijn voor deze veranderingen. Trek sterk en liefdevol je grenzen en maak je geen zorgen over de extra aandacht die je zou kunnen krijgen. Je licht gaat niet alleen helderder schijnen, het wordt ook sterker en je zult bereid zijn om in elke voorkomende situatie met plezier, gratie en effectiviteit te handelen. Wees vriendelijk en geduldig, blijf getrouw aan jezelf en vertrouw erop dat spirituele groei goed is voor iedereen.

Show More
Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de plaatjes te kunnen bekijken en reload de pagina