KwanYin24

Onthulde schoonheid van de pauw

 

De schoonheid van de pauw is adembenemend, hij heeft verbazingwekkende, weelderige kleuren, die op een gracieuze en trotse manier worden ontvouwd. Jij bent ook heel mooi, geliefde. Je bent een prachtig goddelijk wezen met een heel mooi geest die, als je goddelijke geboorterecht, de kunst verstaat om te creëren. De Schoonheid van de Pauw verteld over jouw goddelijke creatieve energieën dit tot een hoogtepunt komen, bezielde nieuwe verdiepingen, terwijl je toegang krijgt tot de kracht van je keelchakra voor nog meer creativiteit. Je bedoelingen, besluiten en vooral je woorden, worden krachtiger. Geniet van het verstandige gebruik van deze groeiende creatieve potentie om uitdrukking te geven aan de schoonheid die je in je hebt, terwijl je de goddelijke zegen vraagt voor al je plannen, projecten en uitspraken.

 

De Schoonheid van de Pauw kan ons stil maken met zijn zuivere schoonheid, terwijl hij ons er aan herinnert dat de kracht van echte schoonheid ons vrede geeft en een harmonieus gevoel. Binnenin jou roert zich iets om meer schoonheid in je leven te scheppen, om je creativiteit te honoreren en uiting te geven aan de verheven gevoelens die je in je hebt.

Omdat je geest spiritueel groeit, beginnen de creatieve energieën op te komen vanuit je sacrale chakra, je heupen en je bekken, naar je keelchakra, waar ze kunnen worden vertaald in geluid, en openbaar kunnen worden gemaakt. Wat eens min of meer intuïtieve creativiteit was, mooi op haar eigen manier, wordt bezielend en verfijnd, en wordt verdiepende en helende energie voor je creatieve expressies. In woord en daad kun je beginnen met het creëren van goddelijke schoonheid. Je wordt een actieve, helende kracht voor goddelijke schoonheid in onze wereld.

Terwijl de kracht van het keelchakra groeit, wordt de drang sterker om onszelf op een unieke creatieve manier te uiten. Deze creativiteit is de stem van de geest die zich wil manifesteren in de fysieke wereld. De kracht van je geest begint door je woorden en plannen te stromen. de beste manier om deze kracht verstandig te gebruiken, is besluiten dat wat je zegt, of verkiest te doen, of van plan bent te maken, in overeenstemming zal zijn met de goddelijke schoonheid die je in je hart hebt. De Schoonheid van de Pauw, de manier waarop Kwan Yin zich op een gracieuze wijze laat zien, dringt er bij je op aan de echte schoonheid te volgen die je in je hart voelt, en te weten dat dit de meeste harmonie in jezelf en, ongehinderd, in de wereld brengt.

Deze kaart is ook een aanwijzing dat welk project, plan of doel je ook had overwogen, het staat op een lijn met de hogere creativiteit van je Ziel. Maak je geen zorgen dat de details nog niet zo duidelijk zijn als je had gedacht. het is altijd verstandig om duidelijk te zijn over je bedoeling en de details aan het Universum over te laten, zodat ze zich kunnen ontvouwen volgens een visie die groter is dan die van onszelf. Je hoeft alleen maar vertrouwen te hebben en je intuïtie te volgen om de stappen te nemen die je hart je ingeeft, en geduld te hebben en vertrouwen in jezelf en in het Universum.

Kwan Yin, aanbiddelijke Pauwenschoonheid, zegent je nu met haar compassie en gratie, helpt je je angst en twijfel los te laten over je eigen scheppingskracht, of het nu muziek is, schrijven, helen, een gezonder lichaam of een helderder geest. Er wordt al gewerkt aan het realiseren van je innerlijke wensen. Geef niet op, maar laat het gebeuren. Geef de schoonheid in je kans om nu tot uitdrukking te komen, geliefde. Het is tijd dat je je innerlijke schoonheid laat stralen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.