KwanYin23

Stralende maan van compassie

Kwan Yin zit op een Stralende Maan van Compassie, terwijl ze de spirituele kracht uitstrooit die je nodig hebt om jezelf te bevrijden van lagere, trillende energieën van angst en oordelen, om het gevoel te krijgen van vrijheid, liefde en vrede, wat van nature bij je hoort. Je wordt dringend verzocht om deze kracht nu te gebruiken om spiritueel te groeien, en jezelf te bevrijden uit een situatie die je naar beneden zou kunnen halen.

 

Geliefde, je wordt momenteel uitgedaagd door lagere, trillende energieën. Dat is niet slecht – in feite heb je deze situatie zelf opgeroepen zodat je spiritueel kunt groeien! Kwan Yin staat je bij om je ervan te verzekeren dat je succes zult hebben.

Deze uitdagende energieën kunnen van buitenaf lijken te komen, in de vorm van een persoon, plaats, ding of situatie, of een huidige of voorbije relatie. Het kan ook lijken of ze van binnenuit komen, in de vorm van een gewoonte of het twijfelen aan jezelf, het veroordelen van jezelf, of het oordeel of de kritiek van anderen.

Je kunt er voor kiezen dat deze energieën je neerhalen en je terneerdrukken in angst en oordelen, of je kunt er voor kiezen om spiritueel te groeien wanneer je compassie betracht en jezelf vrij maakt voor meer vrede, liefde en vrijheid. Kwan Yin schijnt met haar Stralende Maan van Compassie naar je om je te bereiken, zodat ze je kan koesteren en optillen om je te helpen, omdat je er voor kiest om je naar boven te richten, waardoor het resultaat is dat je spiritueel sterker groeit.

Compassie betekent niet dat je alles maar goed vindt, of toegeeft aan het emotioneel lijden, zelfs niet aan de manipulaties of spelletjes die anderen proberen te spelen vanuit een eenzijdig bewust en gekrenkt gevoel. Het betekent niet dat je bezwijkt aan sympathie en probeert anderen te redden uit de keuzes en ervaringen die ze in hun eigen leven hebben gemaakt.

Compassie betekent het herkennen van de kracht van alle mensen om samen de ervaringen in het leven te scheppen. Compassie is ook het inzien van de strijd die de mens kan ervaren bij spirituele groei en vriendelijk en liefdevol medeleven voor iedereen, niet vanuit een positie van spirituele arrogantie, maar vanuit een positie van vriendelijkheid en een milde geest. Compassie brengt je weer op een lijn met het licht van je ziel, met je eigen spirituele kracht en tilt je op naar een gevoel van vrijheid. Laat de geliefde Moeder haar Stralende Maan van Compassie nu in je hart schijnen om je te helpen jezelf te bevrijden van oordelen, terugkeren naar wijsheid, betrokkenheid en vrede. Je verdient niet minder, geliefde.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.