KwanYin21

Orchideeënschikgodin

De Orchideeënschikgodin doet nu een beroep op je, geliefde. Ze vraagt je om je bij je doel te houden, je pad en je passie. Ze vraagt je om steeds opnieuw op te staan, te doen wat je kunt, je bent uniek en hebt schoonheid. Met haar zoet spelende fluit, die diep in je hart speelt, zal ze je steeds lokken, terwijl de orchideeënbloemen en chrysanten naast haar voeten vallen, en je hart aanraken om te zoeken naar de ware passie van je ziel.

 

Je kunt je op verschillende momenten in je leven anders hebben gevoeld dan de mensen om je heen. Dat is ook de bedoeling, geliefde. Je kunt geen pionier zijn van een ander bewustzijn op deze planeet, als je je helemaal gemakkelijk voelt bij het bewustzijn dat er om je heen al bestaat! Weet dar hier ‘doelbewust’ voor was gekozen, zodat jij ook ‘doelbewust’ kon zijn. Je geest hielp je door zich niet aan te passen, zodat je zou worden herinnerd aan de dingen ‘die niet goed voelen’, dat deze bedoeld waren om je te helpen het bewustzijn op onze planeet te corrigeren en te helen, te beginnen met het Zelf. Als het Zelf eenmaal in staat was het bewustzijn te corrigeren en op een lijn te brengen met het innerlijk, zodat het zou overeenstemmen met de liefde en vrede die diep in je hart waren, dan zou het gemakkelijker zijn om anderen te helpen hetzelfde te doen, zelfs door ze alleen maar te inspireren.

Daarom roept de Orchideeënschikgodin, de geliefde Kwan Yin, in haar toewijding aan jouw grootste spirituele talent, je om nu verder te gaan. Dat betekent dat je je los moet maken van een heleboel bewustzijn dat zich op een dieper vlak bevindt dan ooit tevoren, en echt het geloof en de gedachtegangen los moet laten die niet langer je hoogste bestemming dienen, hoe weinig uitdagend dat eerst ook mag lijken. Het is tijd om alles binnenin je te herzien wat je weerhoudt van het zijn in je eigen spirituele kracht en het bereiken van je goddelijke bestemming.

Het is je eigen bestemming die je roept om dit te doen en verder te gaan, geliefde. Wees niet bang, jij bent het die wacht op de ontmoeting met je Zelf in al haar spirituele schoonheid en kracht! Omarm de veranderingen, en je zult spoedig genieten van deze spirituele hereniging op een hoger gebied van je eigen gepassioneerde leven, of spirituele doel. De fluit en de bloemen van de Orchideeënschikgodin helpen je nu daarbij.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.