KwanYin20

Nectar van de lotus

De Goddelijke Moeder wenst dat iedereen die anderen moet voeden, zelf ook goed wordt gevoed! Je toewijding om anderen te helpen, heeft het effect dat het kosmische hartchakra van de Goddelijke Moeder wordt uitgeperst. Uit haar hart druppelt nectar, zoete ondersteunende, levensbevestigende energie, die jou voedt en die je in staat stelt veel zielen te koesteren. Als een heilige beker die overstroomt als je vol bent, gezond en vitaal, voed je anderen moeiteloos. Jij wordt nu geleid om te worden gevoed, gevoed met de goddelijke nectar uit het hart van de moeder.

 

Uit het hart van de goddelijke Moeder Kwan Yin stroomt oneindig veel energie, vreugde, vrede, zegeningen en liefde naar je toe. Toch kunnen we een grens ervaren in plaats van een oneindige toestroom. Deze grenzen kunnen een verborgen zegening zijn. Ze kunnen een teken zijn dat onze geest en onze emotionaliteit een beetje hulp zou kunnen gebruiken bij het veranderen ven gebrek aan bewustzijn naar hoog bewustzijn. Wanneer we dit doen neigen we er naar om ons te ontspannen en ons gemakkelijk te laten gaan, eerder te nemen wat nodig is dan een beperking op te merken. Een blokkade van onze stemming, of het gevoel van het eind van je Latijn te zijn, zou ons kunnen vertellen dat ons zenuwstelsel wat tijd nodig heeft om zich aan te passen om hogere intensief van spirituele elektriciteit te ontvangen via ons stelsel, omdat we meer gewend zijn geraakt om een blij, hoger trillend bestaan te leven. Een grens aan, of beperking van onze energie zou er op kunnen wijzen dat we er zo op gericht zijn om aan anderen te geven, dat we zijn vergeten dat we een deel van het goddelijke hart zijn dat we proberen vorm te geven, en moeten we meer balans in ons leven brengen door een poosje naar buiten te gaan en aandacht voor onszelf te hebben.

Wanneer we op een of andere manier beperkt worden, of het nu is om weer in evenwicht te komen, of dat we op het punt staan om op een nieuw niveau van spirituele groei en besef te komen, het is verstandig om goddelijke nectar te ontvangen, om toe te laten dat we ons weer heel gaan voelen en ondersteunend, en dat we de leiding waarderen die verborgen lift in de beperking waar we tegenaan lopen. Deze heeft een doel gehad en kan dan verdwijnen. Goddelijke nectar staat voor vitale energie, het is levenskracht en de vloeistof voor allerlei soorten van groei. Het betekent vrede, het is pracht, het is overvloed en het is liefde en goddelijke gratie. Het bestaat in de fysieke wereld en de spirituele werelden, voor altijd met elkaar verweven tijdens het bestaan van ons universum. Wanneer we veel chi-energie of levenskracht hebben, voelen we ons creatief, gelukkiger en meer tevreden, accepteren we onszelf, anderen en het leven, en kunnen we meer een zijn met de natuur en de goddelijke wil volgen. Het is een veel aangenamere manier van leven, evenwichtiger en gelijkwaardig aan chi, dan te strijden om te kunnen blijven voortgaan op momenten dat het beter zou zijn om genoeg van onszelf te houden om te stoppen, uit te rusten, onszelf weer heel te maken en onszelf weer nieuwe leven in te blazen.

We krijgen de meeste chi wanneer we ‘in verbinding zijn met’. Anders is het alsof je kracht probeert aan te trekken wanneer de stekker al in het stopcontact zit! Kwan Yin leidt je nu om heel te worden, door je te vragen om naar jezelf en je behoeften te luisteren. Welk deel heeft meer verbinding nodig? Zijn het je emoties? Je lichaam of je geest? Wat zou je het meeste plezier en welzijn geven? heb je oefeningen nodig, of meditatie, of allebei? Heb je tijd alleen nodig om weer contact met jezelf te krijgen, of tijd met vrienden en familie? Stel je voor dat je een poosje in de natuur doorbrengt. In welke omgeving zou je je nu het beste voelen? Bomen? Aan zee of in de bergen, in een open veld vol bloemen of verschillende grassen op een heldere, zonnige dag, of in een koel, donker bos met een weelderig groen bladerdak?

Zelfs het alleen maar je bewust worden van wat goed voelt voor jou op welk moment dan ook, is een manier om je hart te openen om de goddelijke nectar te ontvangen die jou uitzoekt om je te voeden en je te vullen. Een paar momenten nemen om na te denken over wat je nodig hebt, versterkt je zelfbewustzijn en vergroot jouw mogelijkheden om bewust aan je behoeften tegemoet te komen. Dit is van wezenlijk belang voor jou om je chi-energie te kunnen laten groeien en het gelukkigst te kunnen leven. Het is deze goede zorg voor jezelf waardoor je van de Nectar van de Locusbloem kunt genieten. De goddelijke moeder wil je helpen en je kunt haar daarbij helpen door ook jezelf te helpen!

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.