KwanYin2

Zegeningen van het maanmeisje

Het maanmeisje, met haar Haasje van Geluk, brengt je nu veelbelovende berichten van voorspoed en overvloed. Het universum probeert door jou te vervullen, te herstellen en te creëren. Sta jezelf toe om te ontvangen waarvan je dacht dat het niet mogelijk was door je hart nu met dankbaarheid open te stellen. Laat zegeningen van goed geluk van het geliefde Maanmeisje nu gemakkelijk in je leven stromen.

 

De gaven van overvloed en voorspoed stromen nu naar je toe. Je wordt gevraagd om je open te stellen voor wat mogelijk is en dan nog toegankelijker te worden! Laat het goede in al zijn vormen op je af komen. Stel geen grenzen aan wat je in staat bent om aan te trekken met verkeerde gedachten over wat je verdient of wat je waard bent om te hebben. Het Universum wil zo veel meer met je delen dan je mogelijk had gedacht terwijl je je hart openstelt, en je jezelf opgelegde beperkingen, twijfels en angsten loslaat.

Het Maanmeisje zegent je met veel edelmoedigheid, zegeningen van goed geluk en vrede, toch moeten we vertrouwen op de manier waarop we deze zegeningen ontvangen, en accepteren dat we zouden moeten groeien om deze zegeningen zich te lazen manifesteren in ons leven. Alle zegeningen hebben energie nodig waarin we moeten berusten net zoals een zaadje de grond nodig heeft waarin het geplant kan worden, zodat het zich kan manifesteren in de fysieke wereld als een vitale, gezonde plant!

Zegeningen, zoals een nieuw partnerschap, levenspad, carrière-kans, groei in persoonlijke of spirituele kracht en het gezond worden in financieel opzicht, vragen energie van ons waardoor deze nieuwe kansen kunnen uitgroeien tot een concrete vorm waar we van kunnen genieten en die we kunnen delen. Ons geloof, onze openheid, vitaliteit en ons vertrouwen moeten groot genoeg zijn om de grootsheid van de zegeningen die op ons af komen te ontvangen. Anders is het alsof je vraagt of een mooie grote eik in een kleine pot kan worden geplant, of dat de oceaan in een vingerhoed kan worden gegoten!

Weet je hoe gemakkelijk het is om nog meer goedheid en ondersteuning voor deze groei in je leven aan te trekken? Wees dankbaar voor wat je al hebt ontvangen en hoe je al bent gegroeid! Deze zegeningen zou je niet krijgen als je er niet klaar voor was en ze niet wilde ontvangen.

Dus deel iets van wat je hebt met anderen op een manier waardoor je je beter voelt, in plaats van slechter. Je zou kunnen kiezen om vriendelijkheid te delen, je talenten, liefde of affectie, kennis of materiële zaken. Geef ze vanuit je wil om te geven, dus vanuit je hart. Probeer niet om vanuit gevoelens van angst, verplichting of schuld te geven. Geef alleen wat goed voelt om te geven en je hart zal zich eerder openen met vreugde, dan zich sluiten met bezorgdheid en angst. Je zult je goed voelen en je zelfs meer overgeven aan de flow van volheid.

Het goddelijke vrouwelijke creëert eindeloos, steeds opnieuw, in cycli, net zoals de maan. Wanneer je een periode met uitdagingen hebt gehad, waar je creatieve mogelijkheden leken te worden belemmerd, dan geeft dit orakel aan dat het tij keert en je financiën, energie, relaties en roeping nu worden bezield met overvloedige universele energie. Accepteer deze goddelijke gunst en weet dat jouw volheid ook anderen helpt zich rijk te voelen. Het is een spirituele dienst om een vol en blij leven te leven.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.