KwanYin19

Moeder van barmhartigheid

Net als de Zon helder schijnt en sterke schaduwen werpt, moet je ook uiting geven aan jouw spirituele groei, met het bewustzijn dat dit ook zijn effect op anderen heeft, zelfs als je je niet helemaal bewust bent van dat effect. Om vrede te scheppen in het tot uitdrukking brengen van je kracht, roepen we de Moeder van Barmhartigheid aan. Barmhartigheid verzacht grote kracht en macht door vriendelijk en hoffelijk te zijn, met compassie en zorg. De goddelijke Kwan Yin geeft jou nu de eigenschap van barmhartigheid als een goddelijk geschenk, en moedigt je aan dit te koesteren in de manier waarop je anderen behandelt, en ook om het nu voor jezelf te ontvangen.

 

We krijgen dispensatie van barmhartigheid wanneer we er niet onze toevlucht toe nemen. We zijn misschien onze weg kwijt, kunnen onze weg er doorheen niet meer vinden, of hebben onopzettelijk iets groots veroorzaakt, ten goede of ten kwade. Het zou zelfs kunnen dat we er zelf de hand in hebben gehad wat de situatie veroorzaakte, zonder kwade bedoeling, we gingen alleen verder op een bepaalde manier, want we hadden de wijze les nog niet geleerd om deze situatie te kunnen vermijden. Of misschien hebben we ons bewust zelf de duisternis in geleid, zodat we iets waardevols konden leren en lopen we een beetje vast! Of misschien hebben we anderen kwaad gedaan door onze eigen onwetendheid. We zouden kunnen lijden onder een zware karmische les uit dit of een ander leven, en onze geest zou kunnen strijden om de les echt te leren en toe te passen, en zich vrij te voelen, op te staan en verder te gaan. Misschien verkeren we in een situatie met een ander waarin we veel macht hebben. Het kan zijn als ouder, leraar, genezer of baas. Het kan zelfs in een minder duidelijke machtspositie zijn, waarbij we misbruik maken van de zorg van een ander voor ons, om er zeker van te zijn dat we krijgen wat we willen. Deze situaties roepen om de eigenschap van goddelijke barmhartigheid.

Goddelijke Barmhartigheid van de Hemelse Moeder brengt ons naar een plaats waar het manipuleren of gemanipuleerd worden ophoudt, net als onvriendelijkheid of onwetendheid.

Bidden om genade is een krachtig gebed. Kwan Yin laat de nectar van barmhartigheid uit de ivoren vaas in de harten stromen van wie haar aanroepen. Als je in een situatie verkeert, positief of negatief, of je je machtig of onmachtig voelt, waar er gemanipuleerd wordt, angst, strijd, pijn of lijden is, roep nu de Moeder van Barmhartigheid aan. Deze kaart leidt je en zegt je haar spirituele gift aan jou te accepteren. Zelfs wanneer de situatie niet te dramatisch lijkt, haar gave vermindert gelukkig elke karmische escalatie en voorkomt zelfs dat de situatie slechter wordt. Zij helpt zelfs de negatieve effenen ongedaan te maken van wat er zich al heeft voorgedaan. Deze spirituele hulp wordt de mensheid aangeboden vanuit een plaats van liefdevol respect, vriendelijkheid en grote spirituele kracht. Gezegend is Kwan Yin, Moeder van Barmhartigheid, die over ons waakt met oplettende liefde en die zorg draagt voor onze spirituele vooruitgang.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.