KwanYin18

Grote moeder

De Grote Moeder beschermt je. Niets kan het schild van haar onbevreesde liefde doordringen. Je veiligheid is geborgd, geliefde. Middenin een ogenschijnlijke uitdaging of (be)dreiging, hoe angstaanjagend het ook lijkt, en het geeft niet hoe onzeker je je misschien voelt over het nemen van een stap op je spirituele pad voor meer kracht, weet dat je veilig bent, je wordt beschermd en er wordt van je gehouden.

 

Geliefde, je bent spiritueel gegroeid en soms dit lokt dit reacties van anderen uit. De reacties kunnen liefhebbend en bevestigend zijn, aanmoedigend en bekrachtigend. Velen zullen er voor kiezen om door jouw groei te worden geïnspireerd. Echter soms kan dit minder goede reacties oproepen, die je angstig kunnen maken, onzeker, jaloers en boos. Deze reacties ontstaan zodat ze kunnen worden geheeld. Het helen bestaat uit de manier waarop je naar buiten wilt treden en je je niet minder gaat voelen door het healingsproces van een ander.

Het healingsproces van anderen is hun eigen zorg, en je hebt hun een grote dienst bewezen. Weet dat je niet bang hoeft te zijn, en je hoeft je uit angst ook niet in te houden.

Niets ontsnapt aan de aandacht van de geliefde moeder Kwan Yin. Als een goddelijke moeder van grote compassie en bescherming ziet ze alles, weet ze alles, zegent ze iedereen. Ze kan je over je angst en een gevoel van bedreiging helpen, geliefde, en je het gevoel van eenheid met goddelijke liefde geven, die je tegen elke zogenaamde bedreiging beveiligt en je vrede brengt.

Om het meeste voordeel van haar bescherming te kunnen hebben, moet je vertrouwen hebben in haar geest en beseffen dat ze door jouw eigen innerlijk licht schijnt, dat Zij en Jij inderdaad een zijn. Vanuit dit gezichtspunt kun je beseffen dat je altijd het recht hebt om ‘nee’ te zeggen tegen elk gevoel van angst of twijfel dat je kwaad kan doen. Kwaad ontstaat uit een lagere vibratie. Je hoeft er niet bang voor te zijn, maar je moet er assertief en met compassie op reageren. Kwan Yin helpt je nu je innerlijke vrede te bewaren met het oog op welke lagere gevoelens ook, zodat je vriendelijk kunt blijven en het goddelijke in elk bestaan accepteert, hoe zeer het goddelijke ook verhuld lijkt te zijn. Blijf dus assertief, zodat alleen onvoorwaardelijk liefdevolle vibraties welkom zijn in je energieveld.

 

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline