KwanYin17

De vele handen van de godin

De godin Kwan Yin verleent haar gunstig aan velerlei plannen en aan veel verschillende dingen in je leven en bewustzijn. Ze beperkt zich niet tot een ding tegelijk. Wees dan ook niet bang je aan haar leidende wijsheid en creatieve geest over te geven want er is een heleboel dat jullie samen kunnen bereiken en ze wil je graag helpen!

 

Het is vaak het beste wanneer we ons per keer op een project focussen, het afmaken en dan proberen het volgende te doen. Soms kunnen we onze aandacht aan veel projecten tegelijk geven, vooral als je van nature over heel veel creatieve energie beschikt. Je kunt je zorgen maken dat je tot het uiterste moet gaan om productief te zijn, dat je creativiteit minder wordt doordat je van het ene naar het andere project moet gaan en dat je niets helemaal afmaakt!

Deze kaart van de godin Kwan Yin wil dat je je zorgen en je voornemens aan haar overdraagt, zodat je ze dan kan leiden. Wanneer je heel sterk voelt dat je aan een speciaal project moet werken, of er misschien veel aandacht aan moet geven, doe dat dan. Wanneer je voelt dat je een stapje terug moet doen en moet rusten, doe dit ook. Tijdens het rusten ga je je weer beter voelen, opent dat nieuwe perspectieven en ga je weer creatiever aan de slag. Dit is een essentieel deel van het proces! Vertrouw erop dat ze je opbeurt, leidt en instrueert via je eigen intuïtie, zodat je plannen en je creatieve wensen zich zullen manifesteren met de grootste wijsheid, en in de juiste volgorde en op het juiste moment. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je te veel kooltjes op het vuur hebt, je hoeft je alleen maar te laten leiden door Kwan Yin en haar aanwijzingen getrouw op te volgen. Wees niet bang om projecten aan haar over te laten, zelfs als het lijkt alsof ze je een poosje uit handen zijn genomen, wanneer het tijd is, krijg je ze weer terug, misschien in een herziene vorm die meer in overeenstemming is met je goddelijke gevoelens.

De Vele Handen van de Godin helpen je te vertrouwen op wat je hart je ingeeft, je zult meer bereiken dan je mogelijk had gedacht, bijgestaan door het Universum, op zichtbare en onzichtbare manieren.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline