KwanYin16

Godin Ma Gu

Ma Gu, godin van de lente, het helen en transformatie, gaat je nu helpen. Geliefde, je wordt gevraagd om zelfs de kleinste lichtpuntjes te erkennen. Eigenlijk moeten we soms diep in ons eigen binnenste kijken om te ontdekken wat we nodig hebben om in vrede te groeien, op een creatieve manier vervuld te worden van ons zelf en geluk. De uitdaging is, erop te vertrouwen dat de duisternis weer zal verdwijnen. Net zoals de lente altijd volgt op de winter, geliefde, zo zal ook het werken aan de schaduw van je geest vooraf gaan aan een mooie herleving.

 

Ma Gu, een onsterfelijke weergave van de oosterse goddelijke moeder, brengt je nu een speciale boodschap van Kwan Yin. Ze geeft je het vertrouwen dat wanneer je je de donkere kant van de onbekende delen van jezelf indenkt, her licht ook weer tevoorschijn zal komen. Je wordt als nieuw en als herboren. Als je leven op dit moment chaotisch is en je erkent dat je groeit, dan verzekert Ma Gu je er ook van, dat er te zijner tijd orde en licht uit de chaos ontstaat. Heb vertrouwen en blijf groeien! Om spiritueel te kunnen groeien, zijn er momenten dat we gewoon in ons binnenste moeten kijken om ons schaduwbeeld te ontdekken. Her is gemakkelijker om te merken war de schaduw met je doet, dan de schaduw zelf re zien. Het effect van de schaduw is het inzicht van een ander, positief of negatief, van wie we denken dat dit niet persoonlijk met ons te maken heeft. We kunnen heel sterk eigenschappen of handelingen van een ander bewonderen, of verachten, en wanneer die gevoelens opkomen, is het iets wat we ook willen, of wat we willen laten zien, wat probeert onze aandacht te krijgen door middel van ons verstand. Ons oordeel over anderen bemerken, is de snelste manier om in contact te komen met ons schaduwbeeld dat probeert te groeien en het besef van ons bewustzijn heelt, zodat we ons meer heel kunnen voelen, bekrachtigd en een gevoel van goddelijke opgetogenheid hebben, zoals ook altijd de bedoeling was! Dit is vooral het geval wanneer je de kaart Dal van Schaduwen (43) en Godin Ma Gu hebt getrokken.

Je oordeel zou een sterke reactie kunnen zijn op iemand die egocentrisch is en geheel vervuld van zichzelf. Je schaduwbeeld probeert met dit inzicht met je te communiceren, zou het deel van je eigen bewustzijn kunnen zijn dat je eigen zelf meer wil ondersteunen. Het wil dat je jezelf niet achterstelt bij anderen, maar moedigt je in plaats daarvan aan om je te uiten en duidelijk je aanwezigheid te laat merken!

Het bewonderen van het grote talent van een ander door een sterke reactie of oordelen -positief of negatief – zou een deel van je eigen psyche kunnen zijn die wil groeien, en zich met hetzelfde vertrouwen en dezelfde vrijheid wil uiten. Het kan uitermate verrassend zijn hoeveel gemoedstoestanden we in ons hebben die we niet hadden verwacht, en waarvan we ons niet bewust zijn. Soms is het boosheid, angst, jaloezie of schaamte gehuld in de verborgen gebieden van ons zelf. Als we vriendelijk kunnen zijn, de gevoelens naar boven laten komen en zonder angst voorbij laten komen, dan zal de schoonheid die erachter zit zich uiteindelijk ook onthullen.

De goddelijke moeder Kwan Yin laat je leiden door de godin Ma Gu om je te laten beseffen dat er iets binnenin je tevoorschijn probeert te komen. Je kunt over anderen hebben geoordeeld, over een probleem, of een eigenschap, die zich de laatste tijd herhaaldelijk lijkt voor te doen. Deze kaart laat je zien welke schoonheid je in je zou kunnen vinden wanneer je geen oordelen velt maar je de schoonheid bewust wordt, zodat je meer van je Zelf kunt genieten en kunt delen met de wereld. Heb geduld en heb een open geest terwijl je intuïtief verwacht dat je wordt geholpen om te beseffen wat er binnenin je groeit, wat jouw oordelen van een ander in beweging zet. Wanneer je angst bij een ander ziet, dan groeit jouw kracht. Wanneer je voelt dat een ander je manipuleert, dan is het de wens om direct te zijn en de dringende behoefte om zelf te kunnen groeien. De schaduw heeft een grote schoonheid in zich, geliefde, en je hoeft er niet bang voor te zijn.

De speciale zegen voor jou van de godin Ma Gu laat je beseffen dat met dit proces voor jou spoedig de lente van de wedergeboorte komt. Wanneer je in eigen schaduw gaat staan, kan het voelen alsof de spirituele winter begint – het kan voelen alsof je in het donker zit en alleen op zoek bent naar het deel van onszelf dat we liever niet van te dichtbij willen zien! Laat het proces van wat er nu gebeurt meer van jou aan het licht brengen. Wees niet bang! Misschien heb je jezelf in het verleden niet gezien als een krachtig, spiritueel, muzikaal, creatief, gezond of getalenteerd wezen, maar nu ben je er meer klaar voor – dus omarm het. Vertrouw op de geliefde Kwan Yin, deze energieën willen alleen maar tot uitdrukking komen wanneer je psyche er klaar voor is.

Deze kaart kan ook een aanwijzing zijn, dat wanneer je aan een project hebt gewerkt, of het nu het helen van jezelf is en je schaduw, of een creatief project, of zoeken naar werken met kinderen, rebirthen, of pogingen tot creativiteit in het algemeen, dit spoedig een nieuwe werkelijkheid voor jou wordt.

 

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline