KwanYin14

Onsterfelijke schatten

Je hebt kostbare Onsterfelijke Schatte in je zelf, geliefde. Ze stijgen boven het leven en de dood uit, behoren tot hemel! sferen van het goddelijke in je. Kwan Yin. leidt je nu om deze schatten, de gave. van je Geest, te eren, wat inhoudt dat je ook healing moet overdragen. Eer jezelf als een geliefd healer Formeel of informeel jouw Geest brengt een bijzonder helen, licht aan de mensheid. Je krijgt goddelijke ondersteuning bij jouw rol als healer, die zich nu aan jouw ontvouwt, op welk manier dan ook, gebruikelijk of ongebruikelijk.

 

Ieder mens is uniek en kostbaar op zijn eigen manier. Sommige mensen hebben de geest om te kunnen helen. Die heb jij ook Jouw aanwezigheid op deze planeet brengt licht en geeft hoop aan anderen, soms op een manier waarvan je je niet bewust bent. Kwan Yin staat je bij, leidt je om open te staan en om te ontvangen, en de Onsterfelijke Schatten die je in je hebt te gebruiken, het mooie licht en de gaven van je eigen Goddelijke Ziel.

Denk er alleen aan om ook voor jezelf te zorgen .Een leeg glas kan geen ander glas vullen. Het is beter om je innerlijke glas spiritueel gevuld te laten zijn, en het emotioneel en fysiek te laten aanvullen door gebalanceerde zorg voor jezelf, een beetje toegeeflijkheid in evenwicht met liefhebbende discipline, en grenzen waarbinnen je je veilig en zeker voelt. Om de juiste manier te vinden om voor jezelf te zorgen kun je onderzoeken wat voor jou zou kunnen werken. Dit kan yoga zijn, of mediteren, iedere dag een moment van gewijde rust om even te gaan zitten met een kristal, of vanuit je hart met je Gids praten, je even terugtrekken, een poosje in de natuur, een goed boek en een tijdje lachen of spelen met de mensen van wie je houdt. Je kunst om te helen zal nieuwe kracht­ en machtsvelden ontdekken als je de zorg voor jezelf onderzoekt. De Onsterfelijke Schatten van de ziel moeten worden gedeeld met liefdevol respect voor je eigen zelf en voor het zelf van een ander.

Deze kaart kan ook een aanwijzing zijn dat het kan helpen om te onderzoeken of een probleem, dat je heeft bezig gehouden en nog moet worden opgelost, kan worden geheeld. Als je hebt overwogen om een healer te bezoeken, of een pauze te nemen in een stressvolle situatie, dan moedigt deze kaart je aan om dat ook te doen. Het zou kunnen dat je het gewoon nodig hebt om even bij te tanken en je even terugtrekken kan je daarbij helpen. Als je daar voor voelt, kan een healingssessie door iemand anders je ook helpen. Vertrouw op je intuïtie, en sta jezelf toe om je eigen bijzondere geest in ere te houden, en ook de behoefte om healing te ontvangen die je op dit moment misschien kunt voelen. Kwan Yin helpt je je eigen weg te vinden. De hieronder beschreven werkwijze zal je ondersteunen om haar hulp te ontvangen.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.