KwanYin13

Luister naar de gele tijgermoeder

Soms moeten we sterk zijn en onszelf blijven, terwijl alles om ons heen zich lijkt te verplaatsen en verandert. De Gele Tijgermoeder, Kwan Yin in haar beschermende rol, laat haar goddelijke geluid binnenin jou weerklinken. Ze vraagt je om naar haar te luisteren, je te herinneren dat je een krachtig wezen van licht bent, en zelfs wanneer je in aanraking komt met universele krachten, helpt de sterke grondslag van jouw wezen vrede te hebben met jouw waarheid, en voet bij stuk te houden terwijl jouw geest zijn waarheid laat zien.

 

Wanneer we ons overgeven aan goddelijke krachten, zijn er momenten dat we flexibel moeten zijn en mee moeten gaan met de stroom, en zijn er ook momenten dat we bij onze zienswijze moeten blijven en ons moeten vasthouden aan ons innerlijk weten. Er zijn innerlijke waarheden waarvan we weten dat ze de moeite waard zijn om sterker te worden, omdat ze belangrijk zijn in ons leven, de waarheid van vriendelijkheid en compassie, het recht van ieder individu op spirituele vrijheid, om te worden bemind en nog veel meer. De Gele Tijgermoeder laat haar geluid in jouw weerklinken. Ze is een felle, beschermende tijgerin en de kleur geel geeft haar gouden kracht en wijsheid aan. Ze dringt er op aan dat je luistert naar haar stem binnenin jou en op jezelf vertrouwt — je weet wanneer je standvastig moet zijn en je je niet van je stuk moet laten brengen!

Je bent krachtiger, sterker en moediger dan je misschien beseft. Je kracht is niet koppigheid of dwarsheid, het is blijven vasthouden aan waarvan je in je hart voelt wat waar is, en dan zul je te zijner tijd de wijsheid van je moed beseffen. Op dit moment heb je je kracht nodig als een schild dat bescherming biedt aan een jong. Je kracht en het weigeren om jouw waarheden geweld aan te doen, helpt je je dromen en je hoger doel te blijven manifesteren. Sta jezelf toe om te luisteren naar de Gele Tijgermoeder, omdat ze je macht, kracht en kennis schenkt. Wees dapper en blijf getrouw aan jezelf, geliefde.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.