KwanYin11

Ga de tempel van jade binnen

Kwan Yin, in haar tempel van Jade, waar vrede heerst, zorgt voor alle strijd en conflicten die moeten leiden naar een hogere, vredige oplossing. Een oplossing en heling van welke situatie dan ook die op jou betrekking heeft, is al onderweg. In feite word je nu gevraagd de opluchting al te voelen van die oplossing, zodat je gemakkelijker de goddelijke oplossing en zegening van vrede van de geliefde Kwan Yin kunt ontvangen wanneer die komt.

 

Er zijn momenten op het Pad dat er conflicten ontstaan en zich strijd voordoet. Deze conflicten kunnen binnen in onszelf zitten, of in een relatie of situatie buiten ons blijken te zijn. Dit kan een deel van de levenservaring op het fysieke vlak zijn dat ons eigenlijk helpt onze vibratie te vergroten om eenheid te vinden en toch onze eigen individualiteit te eren.

Binnenin is er een spiritueel licht, een licht van vrede, dat je helpt elke situatie of iedere strijd te (ver)dragen. Een energie van vrede, waardoor zelfs het grootste conflict kan transformeren, de zegeningen van de goddelijke godin, Priesteres van de Tempel van Jade, Kwan Yin.

Vrede betekent niet het vermijden van een conflict of beweren dat er geen strijd bestaat. Vrede is het licht dat schijnt wanneer we in staat zijn om over de illusies van scheiding, competitie en conflict te stappen, en te zoeken naar het bewustzijn waar we in feite allemaal een zijn in goddelijke liefde, en we allemaal samen zijn op het Pad van Licht, ieder op zijn eigen wijze. De energie van dit hoge niveau van echt bewustzijn verandert steeds. Het stelt ons in staat om oordelen los te laten, en de behoefte om onszelf, of onze verdienste aan een ander te bewijzen. In plaats daarvan kunnen we gewoon ons leven leven met meer vrede in onze harten, en anderen mogen hun leven leiden. Strijd betekent een mogelijkheid om meer te groeien in innerlijke vrede, en met liefdevolle acceptatie van elke manier waarop, leren los te laten en te vertrouwen.

Het vraagt een volwassen geest om een beroep op vrede te doen, omdat het geen manier is om strijd te vermijden, het is een manier om strijd te gebruiken als een spirituele wijze om te groeien, waardoor de groei groter wordt dan de strijd, om ieder wezen in staat te stellen op zijn eigen manier te groeien en een beroep te doen op de spirituele geest van het goddelijke, die de oplossingen geeft die vrede kan brengen voor alle mensen.

De Goddelijke Godin spreekt nu tot jou en vertelt je dat je erop voorbereid om jouw gezichtspunt los te laten en een nieuw gezichtspunt te ontvangen dat goed voor je is. je vrede geeft en op een hoger vlak van werkelijkheidszin brengt. Het gaat niet langer om goed of verkeerd, het gaat nu om het krijgen van vrede en een oplossing, meer plezier en meer blijdschap. Je kunt dit heel goed doen en je zult genieten van het wonder van het proces van helen als je je overgeeft aan de Tempel van Jade, de plek van vrede waar Kwan Yin heerst als priesteres en gids. Ze schenkt je nu een helende zegening van je huidige levenssituatie. Dit orakel is een bevestiging dat wanneer je hebt gestreden er nu heel snel een tijd van rust en vrede komt voor jou.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.