KwanYin1

De bamboemaan

Wist je dat het Universum geen fouten kent en dat alle gebeurtenissen, omstandigheden, relaties en situaties zich op een perfecte, intelligente manier en op de juiste tijd volgens het goddelijk plan ontvouwen? Elke vorm van uitstel is in jouw voordeel. Als er juist nu iets gebeurt, dan is het ook perfect. De goddelijke timing betekent volmaaktheid. Het is veilig om hier nu op te vertrouwen.

 

Je kunt je afvragen of er voor jou ooit iets staat te gebeuren, of dat het nu snel plaats gaat vinden en zelfs of je er klaar voor bent! Het antwoord is: JA! Het kiezen van het juiste moment is altijd aan de orde, of we nu loslaten of proberen iets te forceren, een intelligente kracht die sneller is dan onze beperkte visie, is altijd aan het werk en wij zijn daar een onderdeel van. Chinese bamboe helpt ons deze wijsheid van goddelijke timing te leren. Want in de eerste vijf jaren van haar leven schijnt er niets te gebeuren, omdat de jonge wortels proberen vaste grond te vatten. Wanneer dat eenmaal is gebeurd, zijn die wortels bijzonder sterk en groeit die plant als in het wild. Er was meer nodig om de krachtige groei voor te bereiden, dan wat er leek te gebeuren bij het kleine begin van de bamboeplant. Dit kan dus goddelijke timing zijn. Er zijn perioden wanneer er helemaal niets lijkt te gebeuren en we kunnen beginnen te verwachten dat dit wel altijd zo zal zijn. Wanneer de periode van geduld en van grondige voorbereiding voorbij is, kan onze groei snel gaan.

Net als de cycli van de maan, die veranderen van verborgen licht (nieuwe maan) tot de volle schitterende reflectie van de zon, om alleen maar weer te veranderen, is jouw ontplooiing een zaak van timing. Kwan Yin zegt je het volgende: “Vertrouw op de goddelijke boodschap en je dromen en je bestemming manifesteert zich nu. Of het duidelijk is of niet, alles zal zich blijven ontvouwen volgens het hoogste goed voor jou. Heb vrede en voel je geliefd. Je wordt niet vergeten, en je gaven worden ook niet over- of ondergewaardeerd. Alles is goed in het goddelijke plan dat zich ontwikkelt en waar jij deel van uitmaakt.”

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline