ja9

Hoop / Angsten: De Maan

De maan geeft aan dat dingen u nu enigszins verwarrend lijken. Misschien vindt u het moeilijk te begrijpen waar u vandaan komt, laat staan wat anderen denken en voelen! Je moet proberen te leven met deze onzekerheid, probeer geen dingen of mensen te dwingen dingen te doen voordat ze klaar zijn. Deze kaart is de “Vissen” van het tarotspel.

Je bevindt je absoluut in een meer psychische en intuïtieve fase dan normaal, dus het is belangrijk voor je om je instincten en je indrukken te vertrouwen, zelfs als je niet weet waar ze vandaan komen. Ook niet dat je moet wantrouwen, maar het zal je helpen je te realiseren, dat wanneer deze kaart verschijnt, het mogelijk is dat alles niet is wat het lijkt te zijn. Als je denkt dat je iemand niet kunt vertrouwen, dan zou je dat misschien ook niet moeten doen. Ga mee met je buikgevoel.

Als u wacht op een antwoord van iemand, kan dit helaas langer duren dan u zou willen. Probeer geduldig te blijven.

Deze kaart wijst op een zeer emotionele tijd in liefdesrelaties. Dingen kunnen snel verhit en / of ongemakkelijk worden. Neem een pauze als dat nodig is. Maak geen aannames en vecht eerlijk, als je gaat vechten. Kies je gevechten en behandel je geliefde als een vriend. Heb geen haast om een relatie te beëindigen of te beginnen. Dit is waarschijnlijk niet de beste tijd voor beide acties.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline