ja81

Directe toekomst: Temperance

Dit is een kaart over balans, op vele manieren, en allerlei soorten relaties. Vriendschappen, familie, romantische partnerschappen en werkpartnerschappen hebben allemaal uw aandacht nodig. Matigheid gaat ook over alchemie of mengen en matchen. Mogelijk moet u verschillende benaderingen van dingen proberen voordat u vindt wat echt goed voor u is.

Al uw relaties zullen waarschijnlijk vrij goed verlopen, maar misschien moet u naar uw diepere persoonlijke problemen kijken en kijken of en hoe deze u in de weg staan. En als ze dat zijn, hoe ze erdoorheen te werken en te integreren. Het idee is nu om te doen wat nodig is om balans te vinden, in jezelf, in je relaties en met je doelen en ambities.

Voordat je echt vrede en wijsheid in je relaties kunt hebben, moet je vaak vrede met jezelf hebben. Kijk naar waar je je schuldig over voelt, fouten die je in je verleden hebt gemaakt. Vergeef jezelf dan en laat ze gaan.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline