ja80

Heart of the Matter: 7 van Zwaarden

De 7 van zwaarden kan wijzen op iemand die zich met minder dan ethische intenties gedraagt. Het betekent soms ook dat je je in iemands leven waagt waar je niet thuishoort. Als je merkt dat iemand je bespioneert, heb je misschien gelijk. Als u in de verleiding komt om door het leven van iemand anders te graven (tenzij het dat van uw minderjarige kind is dat u reden tot bezorgdheid heeft gegeven), verzet u zich dan tegen de impuls. Iedereen verdient privacy.

Als je deze maand betrokken bent bij enige vorm van competitie (formeel of informeel), moet je vals spelen in de gaten houden. Dit kan variëren van iemand die vals speelt bij een pick-up pokerspel tot iemand die je op het werk probeert in te kaderen voor iets serieus. Het komt erop neer dat je je staart bedekt, ervoor zorgt dat je de dingen op de juiste manier doet, en dan hoef je je nergens zorgen over te maken, zelfs als iemand je wil pakken.

De duidelijke boodschap is dat vertrouwen cruciaal is. Als je je om de een of andere reden verdacht voelt over je partner, maak er dan een punt van om hierover te praten, zelfs als het moeilijk is. Passief-agressief zijn zal de zaken alleen maar erger maken.

Als je op zoek bent naar liefde, kun je nu iemand tegenkomen die interessant is, maar probeer te voorkomen dat je laat blijken dat je bv gewoon niet geïnteresseerd bent in een relatie; toekomstige vrijers zullen doorgaan naar iemand die meer betrokken is. Streven naar evenwicht.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline