ja78

The Fundatie: 4 van Zwaarden

Deze kaart betekent een pauze (of behoefte aan een pauze) van het normale leven. Dit kan ook betekenen dat jij of iemand in je leven zich een tijdje terug kan trekken. Deze terugtrekking is waarschijnlijk niet permanent. Het betekent ook af en toe ziekte of een tijd in het ziekenhuis of (nog zeldzamer) in de gevangenis. Het is een duidelijke betekenis om mensen hun ruimte te geven.

De 4 van zwaarden betekent meestal dat je wat tijd en ruimte voor jezelf nodig hebt. Anderen duwen misschien te hard voor stukjes van je tijd en aandacht. Aarzel niet om zelf grenzen te stellen of nee te zeggen. Omgekeerd, als anderen nee tegen u zeggen, moet u hen aan hun woord houden. Pushen in deze omstandigheid is vragen om problemen.

Als je momenteel een romantische relatie hebt, voel je je misschien een beetje losgekoppeld. Het is belangrijk om je partner te laten weten wat er van binnen aan de hand is, maar onthoud dat je gevoelens je eigen gevoelens zijn, het is niet noodzakelijk hun taak om te proberen je altijd fantastisch te laten voelen. Het kan zijn dat je gewoon wat tijd uit elkaar nodig hebt. Aarzel niet om het te nemen.

Als je op zoek bent naar liefde, is dit niet het moment om te pushen. Je kunt beter heel, heel specifiek worden over wat je precies zoekt in een relatie. De tijd zal komen dat je iemand zult ontmoeten. Die tijd is waarschijnlijk niet in de nabije toekomst.

 

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline