ja73

Onmiddellijke toekomst: 6 van Pentakels

De 6 van Pentakels is vaak een teken van een positieve wending, vooral met betrekking tot geld. Het is een van de meer positieve kaarten van deze reeks. Het spreekt van gelijkheid, billijkheid en de cyclische aard van het leven. U gaat waarschijnlijk een positieve cyclus tegemoet.

Dit is vaak een kaart over vrijgevigheid, wat betekent dat u op het punt staat de begunstigde te zijn of de gever van iets met waarde. Deel wat je hebt, want er is altijd iemand die het nodig heeft. Deze vrijgevigheid hoeft natuurlijk niet fiscaal te zijn; een luisterend oor, spirituele ondersteuning, etc. is vaak veel belangrijker dan alles wat geld kan kopen. Wees niet te trots om te accepteren wat wordt aangeboden, als u de beoogde ontvanger bent.

De 6 van Pentakels wijst op een gelukkige, genereuze, eerlijke en evenwichtige relatie voor minstens een tijdje. Laat je geliefde aan jou geven (of dat nu in het materiële of spirituele zin is) en zorg er tegelijkertijd voor dat je je eerlijke deel van het geven aan de relatie doet.

Als je niet gehecht bent maar kijkt, zul je waarschijnlijk iemand ontmoeten die positief, vriendelijk en vrijgevig is. Dit kan gebeuren via een inleiding van iemand die je kent. Zorg ervoor dat u mensen laat weten dat u op zoek bent naar en beschikbaar bent voor een partner.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline