ja71

The Foundation: Koningin van Staven

Dit is een van de meest vruchtbare (metaforisch en letterlijk) en vrouwelijke / vrouwelijke energieën, in het Tarot-dek. Ze vertegenwoordigt misschien een letterlijke vrouw in je leven. De Queen of Wands brengt goede energie en is een positief signaal om te ontvangen.

Dit kan ook verwijzen naar een vrouw die veel vuurenergie over haar heeft, bijvoorbeeld de Ram, Leeuw en Boogschutter astrologische tekens. Wanneer ze niet verwijst naar een letterlijke persoon, staat ze voor het bereiken van veel bereikt hebben, en vaak, een focus op werk / carrière. Deze kaart is positieve, opbeurende energie. Als de Queen of Wands een vrouw in je leven vervangt, is ze een goede vriend, die goed staat aan jouw kant, ook al lijkt ze een beetje zelfingenomen.

Als u probeert zwanger te worden en deze kaart verschijnt, is dit een van de meest positieve signalen die er kunnen zijn.

Als je op zoek bent naar liefde, kan deze kaart betekenen dat je iemand ontmoet die geschikt is, via een vriend of kennis. U bent nu niet in de stemming om alleen te zijn. Ga weg, meng je, vertrouw op jezelf en het universum om je de liefde en ondersteuning te geven die je wilt en nodig hebt.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline