ja70

Hulp & Hindernissen: Judgement

Dit kan een kaart zijn om te snel conclusies te trekken, beslissingen te nemen en te oordelen. Als je gevoelig bent voor dergelijke dingen, is dit een duidelijk signaal om te vertragen en dingen meer aandacht te geven en mensen “meer kansen” te geven. Dit kan een echte tijd van spiritueel ontwaken zijn.

Over het algemeen, als u geneigd bent om conclusies te trekken, kunt u er een eind aan maken. Als anderen dit soort beslissingen nemen over jou of over iemand waar je om geeft, is er echt heel weinig dat je kunt doen, behalve beseffen dat het hun probleem is, niet het jouwe.

Als je al een relatie hebt, kan dit een ‘make-or-break’-periode zijn. Dit is een tijd om heel veel duidelijk te krijgen over wat je uit het leven en uit je relaties wilt, en dan stappen te nemen om het tot stand te brengen.

Als je liefde zoekt, kan er in de nabije toekomst een nieuwe relatie tot stand komen, maar je moet misschien stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat je geen conclusies trekt (positief of negatief) over je nieuwe liefde en / of vice versa. Langzaam en gestaag wint de race.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline