ja7

Uw standpunt: Page van Pentakels

De page van Pentakels kan op sommige manieren een kaart zijn die gaat  over verveling. Je kunt in de verleiding komen om dingen te zeggen of te doen,  om dingen en mensen wakker te schudden, alleen maar voor een beetje opwinding. Denk nog eens na over deze impuls en vind een beter gebruik van je energie. Opwinding kan worden gecreëerd.

Je moet over uitstekende energie beschikken, om je te ondersteunen als je ietwat saai werk moet volbrengen. Je hebt focus, ruggengraat en de middelen om je aan een taak te houden die niet noodzakelijk glamoureus of leuk is. Probeer de inspanning niet te omzeilen, anders val je op je gezicht.

Als je een toegewijde relatie hebt, is er misschien wat glans verloren. Dat hoeft geen doodsklok te betekenen, maar het betekent wel dat actie en discussie noodzakelijk zijn. Om verandering te creëren, moet je eerlijk zijn over hoe je je voelt.

Als je niet gehecht bent en geen nieuwe persoon lijkt te ontmoeten, kijk dan goed naar wat je in je hart hebt. Je bent misschien nog steeds gehecht aan een ex en die moet misschien loslaten voordat je kunt verwachten dat je verder gaat.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline