ja69

Recent Event: The Devil

Deze kaart herinnert ons eraan dat elke situatie die ons lijkt op te sluiten een illusie is; we hebben altijd opties, hulp is altijd beschikbaar. De duivel is een hint om dieper in een situatie te kijken, en niet noodzakelijkerwijs zal het gaan omhet uiterlijk van het oppervlak. Dingen zijn misschien lang niet zo erg als ze lijken. Je wordt eraan herinnerd om duidelijk te blijven over het feit dat het leven een dubbeltje kan kosten, en soms zijn die bochten erg positief. Je hebt misschien het gevoel dat je nu niet meer onder controle bent. De eerste stap is altijd om diep adem te halen en te kalmeren. En dan zal het nuttig zijn om actie te ondernemen, om het even welke stappen die je kunt nemen om jezelf het gevoel te geven, hoe gering ook, dat je zelf ‘de controle hebt’. Zelfs als dat alleen maar een keuze is over wat je gaat eten. Kleine stappen zijn ook belangrijk. Zie dit niet als een negatieve kaart.

Problemen kunnen vaag zijn als je een langdurige romantische relatie hebt. Een of jullie beiden kunnen het gevoel krijgen dat ze gevangen zitten in de situatie. De tijd zal snel komen waar je misschien moet proberen erover te praten, als je de relatie wilt redden.

Als je liefde zoekt, overweeg dan of je je vast voelt zitten  en doe je best om vrede te sluiten met je situatie en wie je bent, waar je nu bent, vandaag. Een aura van grijpen naar liefde zal bijna elke gezonde potentiële partner naar de heuvels laten rennen. Vastklampende en wanhopige mensen zijn universeel onaantrekkelijk voor gezonde partners. Zorg ervoor dat u zich niet in die modus bevindt. Overweeg een pauze te nemen van je date.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline