ja65

Hopes / Fears: 6 van Zwaarden

Dit is een geweldige tijd voor reizen van welke aard dan ook. Het kan ook wijzen op metaforische beweging, een verandering in waar je innerlijk bent. Meestal is dit een positieve verandering, of de context nu intern of extern is. Denk na over waar je wilt zijn.

Deze kaart vertoont minimaal een lichte vermindering van stress en spanning. Dingen zijn misschien niet perfect, maar ze zullen beter zijn dan ze in het recente verleden zijn geweest. Neem deze tijd om je hoofd boven water te krijgen en beslis waar je vanaf hier naartoe gaat. Zelfs een korte pauze of verandering van omgeving kan nuttig zijn. Dit hoeft geen geld te kosten.

In de context van liefde kan de 6 van zwaarden de behoefte aan een verandering van omgeving weergeven. Als je al een relatie hebt, neem dan je geliefde mee op reis, ook al is het gewoon in de straat voor een picknick of iets dergelijks.

Als u op zoek bent naar liefde, wijst deze kaart erop dat u uit uw routines en uw gebruikelijke afspraak plaatsen moet komen als u iemand nieuw wilt ontmoeten. Ontdek.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline