ja64

Anderen gezichtspunt: De Toren

Dit is een kaart over verandering en die kan radicaal zijn. Gelukkig is de toren niet zo beangstigend of onheilspellend als de picturale weergave in de meeste tarotdecks. Proberen  vast te houden aan de status quo kan nu rampzalig zijn. Ga mee met de wijzigingen.

Het is waarschijnlijk dat sommige mensen / situaties waarop u hebt gerekend als ; er voor u  zijn, er niet langer op dezelfde manier kunnen zijn. Dit hoeft niet verschrikkelijk te zijn; verandering is de aard van het leven, en proberen te voorkomen is als proberen stroomopwaarts te roeien zonder peddels. Als je kastelen in de lucht hebt gebouwd, kan dit de tijd zijn dat sommigen van hen op aarde neerstorten. Dat is alleen een probleem als je het zo laat. Je kunt ze vervangen door meer realistische en bereikbare dromen en doelen te hebben als sommige van je fantasieën  die uit elkaar vallen. Dromen is belangrijk, maar het is ook belangrijk om ook in de realiteit te leven. Je zult deze tijd prima doorkomen; vooral als je je herinnert dat je alle middelen die je nodig hebt, al in je hebt om met het leven om te gaan en te doen wat je moet doen.

Deze kaart kan (maar is niet noodzakelijkerwijs) een indicator voor een relatie die binnenkort afloopt. Als je een relatie hebt die je absoluut, positief, niet wilt beëindigen, is dit een belangrijk moment voor schadebeheersing en voor duidelijke communicatie. Ontdek hoe uw partner zich voelt / doet. Maak geen aannames. Ontdek het zeker.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline