ja62

Ons inzicht: 10 van Staven

U kunt het gevoel hebben dat u een zeer zware last draagt. Misschien wilt u hier goed naar kijken en kijken of er manieren zijn waarop u uw lading letterlijk of figuurlijk kunt “verlichten”. Als je goed kijkt, zul je merken dat een deel van de last die je emotioneel draagt eigenlijk van iemand anders is. Het is belangrijk dat je jezelf nu tempo geeft. Probeer niet te veel te doen.

Soms geeft de 10 van Staven aan dat je te succesvol bent geweest en dat je er goed van zou profiteren door terug te schalen. Je bent waarschijnlijk moe, je hebt heel hard gewerkt, persoonlijk en professioneel, en zou een pauze kunnen gebruiken. Geef jezelf er een.

Het uiterlijk van deze kaart betekent meestal een moeilijke plaats in een relatie. Het kan zijn dat je geliefde een zware tijd doormaakt die niets met je relatie te maken heeft, maar je steun nodig heeft. Meestal geeft dit echter aan dat er iets in de relatie is dat moet worden onderzocht, bekeken en overwogen. Je wint niet door te doen alsof er geen problemen zijn.

Als je op zoek bent naar liefde, wanhoop dan niet. Je tijd zal uiteindelijk komen, maar misschien is dit nu een goed moment om je zoektocht te stoppen en wat tijd te nemen voor rust en reflectie.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.