ja60

Heart of the Matter: 10 van Zwaarden

De 10 van Zwaarden geeft aan dat je eindelijk een duidelijk en evenwichtig perspectief over je leven en de onmiddellijke omstandigheden ervan hebt bereikt. Neem stap voor stap en vertrouw op jezelf. Je hebt misschien onlangs een heel moeilijke tijd doorgemaakt wanneer deze kaart verschijnt, en inderdaad, het ergste kan voorbij zijn. U hebt enkele oplossingen en plannen bedacht om uw situatie te verbeteren en dat is een goede zaak. Zorg er wel voor dat je niet dezelfde fouten maakt die hebben bijgedragen aan het probleem dat je zojuist weer hebt opgelost. Zorg ervoor dat je je eigen rol hierin ziet.

Je hebt misschien al stappen ondernomen om een bestaande liefdesrelatie te verbeteren wanneer deze kaart verschijnt, zo ja, dat is een goede zaak. Er is echter mogelijk meer werk nodig om deze relatie te overleven. Onthoud dat elke relatie er twee nodig heeft; problemen zijn bijna nooit volledig de schuld van een partij. Als u op zoek bent naar liefde, is het mogelijk dat u denkt dat u meer klaar bent voor een langdurige verbintenis dan u in werkelijkheid bent. Denk hier eens diep over na. U hoeft zich niet aan de verwachtingen van de samenleving te conformeren – tenzij ze echt geschikt zijn voor u.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline