ja6

Onmiddellijke toekomst: koning van Pentakels

De Koning der Pentakels spreekt van autoriteit, traditie en succes in geldzaken. Wanneer hij verschijnt, is het een teken dat het nu geen tijd is om een ??buitenbeentje te zijn, nu is het een tijd om de gevestigde manier van doen te volgen. Wanneer hij voor jou of voor een letterlijke man in je leven staat, verwijst dit meestal naar een zeer mannelijke kerel.

U wordt aangespoord een goede rentmeester te zijn: van uw leven, van uw energie en van de concrete middelen die voor u beschikbaar zijn.

Als King of Pentacles verwijst naar een man in je leven, weet dan dat dit een man is waarin je kunt geloven en absoluut kunt vertrouwen.

Deze kaart is een uitstekend voorteken met betrekking tot liefde. Iemand kan langs komen en je absoluut van je voeten vegen. Ja, probeer je beste beentje  naar voren te brengen, maar doe niet alsof je iemand bent die je niet bent. Deze persoon zal van je houden om precies wie je bent. Wees eerlijk en alles zou op zijn plaats moeten vallen.

Als je momenteel bij iemand betrokken bent, kan de relatie heel goed naar een comfortabelere plek gaan (metaforisch gezien), maar als je niet tevreden bent, moet je dit zeggen om dingen te veranderen. Verwacht niet dat je geliefde je gedachten leest.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline