ja58

Jouw gezichtspunt: 10 of Wands

Het is belangrijk dat je nu volledig eerlijk bent tegenover jezelf en iedereen om je heen. Niemand wordt gediend door misleidend te zijn. Als je denkt dat iemand die belangrijk voor je is oneerlijk is, heb je misschien gelijk. Wees echter zeker voordat je iemand confronteert; en soms is een confrontatie helemaal niet nodig. Doe het rustig aan. Je bent misschien “gestrest”.

Je kunt moe zijn, omgaan met vertragingen en je overbelast voelen. Dit is niet noodzakelijk iets dat je moet doorzetten. Je kunt veel beter worden bediend door een pauze te nemen. Zelfs een paar uur om te ontspannen en ontstressen kan nuttig zijn. Ga op zoek naar vrolijke mensen.

Het uiterlijk van de 10 of Wands duidt meestal op problemen in een bestaande relatie. Het kan tijd (of in het verleden) zijn dat jullie allebei alle kaarten op tafel leggen en er echt over praten. Er is een kleine mogelijkheid wanneer deze kaart verschijnt dat u daadwerkelijk wordt misleid of dat er ontrouw is. Overweeg of er gedragsveranderingen  enz. zijn opgetreden die op dit of op andere onwaarheden kunnen wijzen waarmee de relatie op een eerlijker niveau moet werken of eindigen. Zich voor de waarheid verbergen dient niemand.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline