ja57

The Foundation: The World

De wereld kan betekenen dat je figuurlijk het gewicht van de wereld op je schouders voelt, wat geen gemakkelijke plek is om dat te ervaren. Het is een uitstekende tijd om te beoordelen hoe goed je het doet om “om hulp te vragen” wanneer je het nodig hebt. Vergeet niet dat je niet alles alleen hoeft te doen.

Dit kan vaak een voltooiingskaart zijn. Je hebt hard gewerkt en je bent op een of andere manier bijna aan de ‘finish’. Stop niet, nu je bijna klaar bent! Je hebt vrijwel zeker welverdiende rust en ontspanning nodig; wees niet bang om het te nemen. Je komt steeds dichter bij wie je echt bent op je diepste niveaus.

Als u tijdens deze periode reist en als u ‘op de markt’ bent voor een relatie, kunt u mogelijk iemand ontmoeten terwijl u weg bent.

Omgekeerd, als je al een lange tijd een toegewijde relatie hebt, zul je waarschijnlijk merken dat deze naar nieuwe en betere hoogten stijgt. Dingen op de liefdesafdeling moeten behoorlijk interessant zijn, op een goede manier. Wees niet bang om met vreemden te praten.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline