ja56

Hulp & hindernissen: Kracht

Deze kaart geeft het belang aan van geest boven materie en herinnert je eraan om je te concentreren op wat je wel wilt in plaats van op, wat je niet wilt in je leven. Het belangrijkste punt is dat je de mogelijkheid hebt om je gedachten te gebruiken en ze te gebruiken voor jou- en voor iedereen – het hoogste goed. Je hebt niet alleen het vermogen; jij hebt de verantwoordelijkheid. Dus overwin je angsten, beheers je impulsen en verlies nooit geduld met jezelf of met wat je doet.

Het is belangrijk voor u om tijd te maken om te mediteren en na te denken en wat tijd alleen door te brengen, zelfs als u een toegewijde relatie hebt en kinderen hebt. Sta jezelf niet toe tijd door te brengen in preoccupatie en angst. Uiterlijke dingen zullen goed gaan, maar het belangrijkste is om je hoofd recht te houden.

Liefde zou heel goed moeten gaan. Als je betrokken bent, is dit zeer waarschijnlijk een sterke relatie die wederzijds ondersteunend en nuttig is.

Als je iemand zoekt, is dit een veel beter dan gemiddelde tijd om mensen te ontmoeten. Je zou in een zelfverzekerde fase moeten zijn, dus ga weg en meng je. Je zult misschien heel aangenaam verrast zijn door hoe dingen werken.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline