ja55

Hopes / Fears: The Lovers

Deze kaart is een krachtig positief voorteken, vooral voor romantische relaties, maar in werkelijkheid voor alle relaties in je leven. The Lovers wordt geassocieerd met het astrologische teken van Gemini, “The Twins.” Het is zeer waarschijnlijk dat u zich ambivalent voelt over een relatie of situatie in uw leven. Je moet aandacht besteden aan wat je onderbuik je vertelt en proberen te analyseren en duidelijk te krijgen wat dit is en waarom. Je gevoelens en emoties zijn er niet voor niets. Negeer ze niet.

Deze kaart is een uitstekend voorteken voor uw liefdesleven in de komende dagen. De omkering in deze context verzwakt eenvoudigweg de algehele zeer positieve energieën voor liefde die voor je komt, en het kan wijzen op een lichte vertraging in hoe snel je je veel beter zult voelen over je liefdesleven in het algemeen. Denk toch positief na. Dit is een geweldige tijd om mensen te ontmoeten en te leren kennen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline