ja54

Anderen Gezichtspunt: 4 of Wands

Je gaat misschien naar een speciaal evenement – een evenement dat veel leuker zal zijn dan je verwacht. Dus ga en geniet ervan! Het gaat op dit moment ook goed met het bedrijfsleven, je zult trots zijn op jezelf en anderen zullen trots op jou zijn.

Hoewel dit een zeer positieve kaart is, toont het de noodzaak om je hoofd erbij te houden, dat hoewel je het verdient en jezelf moet trakteren op wat plezier, weet dat je nog in een opbouwfase zit en nu niet de tijd is om volledig te rusten op je lauweren.

De 4 of Wands kan soms ook betekenen dat u van woonplaats verandert.

Deze kaart kan erop duiden dat uw relatie op het punt staat heel wat meer toegewijd te worden – tot en met, een mogelijk huwelijk. Als je op zoek bent naar liefde, laat dit zien dat speciale evenementen en ceremonies (bruiloft, bar en bar mitswa, afstuderen, ceremonies, etc.) een goede plek zijn om nu een speciaal iemand te ontmoeten. Als je wordt uitgenodigd voor zoiets als dit, en single bent, wijst dit op een GO.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline