ja53

The Foundation: Ridder van Zwaarden.

De Ridder van zwaarden  kan aangeven dat u op uw hoede moet zijn, vooral bij mensen die nieuw zijn. Er kan iemand in je leven komen die niet betrouwbaar is; ze zijn niet noodzakelijkerwijs een dief in de letterlijke zin, maar kunnen een “dief” zijn van energie, informatie of ideeën.

Als deze kaart wordt weergegeven als er nog wat op komst is, moet u erop letten dat de reis langer duurt dan u zou verwachten. Wees voorzichtig met het delen van informatie in welke vorm dan ook; e-mails zijn over het algemeen niet veilig en bijna elk telefoongesprek kan worden afgeluisterd of opgenomen. Het is niet nodig om paranoïde te zijn, maar er is een noodzaak om voorzichtig te zijn.

Als u op zoek bent naar liefde, is deze kaart een signaal om uw ogen open te houden en te proberen onder het oppervlak te kijken wanneer u nieuwe potentiële partners ontmoet. Het feit dat iemand te veel moeite doet om indruk op je te maken wanneer je voor het eerst kennismaakt, wil nog niet zeggen dat ze een loser zijn.

In een bestaande liefdesrelatie zit je partner misschien dwars. Als je dit voelt, vraag het dan.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline