ja51

De resolutie: 2 van zwaarden

Dit is vaak een kaart over partnerschap en balans. Het verwijst meestal naar een “partnerschap” met slechts één andere persoon in tegenstelling tot groepen mensen. Deze kaart toont een behoefte aan geven en nemen (niemand van ons heeft 100% van de tijd altijd gelijk, en iedereen heeft tot op zekere hoogte iets te bieden.) Overweeg in welke mate uw leven en uw partnerships in balans zijn.

Over het algemeen vertelt de 2 van Zwaarden je dat je partnerschappen waarschijnlijk op zijn minst enigszins goed gaan, of dit nu vriendschappen zijn, romantisch of zakelijk. U moet echter rekening houden met de diepgang van uw inzet voor gelijkheid hierin en of u al dan niet door uw partners als gelijk wordt behandeld. Als u dat niet bent, is het misschien tijd om dingen weer in balans te brengen. Dit vereist vrijwel zeker open communicatie van uw kant. Niets verandert zonder moeite.

De 2 van zwaarden is romantisch een goed voorteken, vooral voor een romantiek die al bestaat. Deze kaart kan betekenen dat uw relatie naar een lichtere, gemakkelijkere, meer evenwichtige fase gaat, waarbij elkaar worden behandeld als gelijken die een belangrijke rol spelen.

Als je op zoek bent naar liefde, kijk dan goed naar jezelf om te zien of je nog openstaande emotionele problemen hebt die EERST moeten worden aangepakt. Mensen ruiken wanhoop een mijl verderop, en het is een grote turn-off. Een levenspartner maakt je niet compleet; een levenspartner is kers op de taart van je eigen complete leven. Kijk niet buiten jezelf voor geluk. Dan zal de relatie komen die je echt wilt en nodig hebt.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline